DEH

DEH

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ;

IMG_0059
Πριν 4 ημέρες πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση του Πρόεδρου και Διευθύνοντα σύμβουλου της ΔΕΗ κ.  Αρθρούρου Ζερβού και 4 συνδικαλιστών από την Μεγαλόπολη. Δεν γνωρίζουμε τι  ακριβώς  συζητήθηκε  στην συνάντηση .
Γνωρίζουμε όμως ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση η κάποια άλλη επίσημη ενημέρωση για το τι λέχθηκε ακριβώς .  Από την Μεγαλόπολη όπως ρωτήσαμε και μάθαμε πήγαν συγκεκριμένοι συνδικαλιστές. Κάποιοι δεν ενημερώθηκαν καθόλου  και κάποιοι άλλοι δεν δέχθηκαν να πάνε γιατί  δεν συμφώνησαν με τις διαδικασίες που έγιναν κατά το κάλεσμα.
Τα θέματα της κουβέντας πρέπει να έχουν σχέση με το Ορυχείο και την κατολίσθηση και κάποια ακόμα.
Δείτε την σχετική ανάρτηση του Καφενείου εδώ
Είναι πολύ περίεργο όμως ότι παρόλο που η συνάντηση έγινε σε πολύ υψηλό επίπεδο από πλευράς ΔΕΗ , παρόλο που υπήρχαν αποκλεισμοί και επιλέχθηκαν ποιοι θα συμμετέχουν και τέλος παρόλο που τελικά φαίνεται ότι στην συνάντηση συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα , δεν έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι και όσοι πήγαν δείχνουν να θέλουν να κρατήσουν κρυφά τα όσα λέχθηκαν.
Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και δύσκολοι και επειδή κατά το παρελθόν έχουν γίνει πολλά λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν , καλό θα ήταν να υπάρξει άμεσα μια ενημέρωση αναλυτική για τα όσα έγιναν. Δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι που μίλησα μαζί τους και ζητάνε να γίνει νέα συνέλευση των εργαζομένων στο Ορυχείο και να έρθουν οι 4 συνδικαλιστές να ενημερ΄πωσουν τι συζήτησαν στην Αθήνα.
Δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες συναντήσεις και μετά από τόσες ημέρες να μην υπάρχει  πλήρης ενημέρωση των εργαζομένων.
Τέλος να τονίσω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να μάθουμε ποιος κανόνισε την συνάντηση , γιατί ακούγονται πολλά τα οποία να ισχύουν , τότε δυστυχώς θα βρεθούμε μπροστά σε μεγάλο πρόβλημα στην Μεγαλόπολη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: