DEH

DEH

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η ΔΕΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!


ΟΙ  ΚΛΗΤΗΡΕΣ  ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ   ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ  ΝΑ

 ΞΕ- ΠΟΥΛΗΘΕΙ  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου επέρχεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς ο βασικός πυλώνας της αγοράς, η ΔΕΗ, ετοιμάζετε με μαθηματική ακρίβεια να ΞΕ- ΠΟΥΛΗΘΕΙ αντί πινακίου φακής.

Με πρόσχημα την κρίση και τις ευλογίες διεθνών οικονομικών οίκων, η συγκυβέρνηση    Σαμαρά – Βενιζέλου  δρομολογεί σοβαρές και επώδυνες εξελίξεις στην Επιχείρηση.

Εξελίξεις που σχετίζονται με τη δομή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, την εκποίηση κερδοφόρων δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και την αλλοίωση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Με απλά λόγια  η συγκυβέρνηση …. Σωτηρίας συνεχίζει   τα  μέτρα που εφάρμοσε  η  προηγούμενη  ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ  ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, υπακούοντας στις επιταγές της τρόικας και των δανειστών, χωρίς να υπολογίζουν το δημόσιο συμφέρον, αγνοώντας τις επιπτώσεις για τους καταναλωτές.

Η συγκυβέρνηση θέλει να προσφέρει σε ιδιώτες αυτό που χτίστηκε στη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων με τα χρήματα του Ελληνικού λαού  και προτείνει, να ιδιωτικοποιηθεί -  ΞΕ-ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ.

Θέλουν   να πουλήσουν «κοψοχρονιά» τεράστιες επενδύσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια   όπως Σταθμοί   Παραγωγής ,  Υδροηλεκτρικά ,   Ορυχεία,   Δίκτυα Μεταφοράς,  Εμπορία καθώς και  το 30% των πελατών.

Κύριε Πρωθυπουργέ:

H    ηλεκτρική    ενεργεία   δεν μπορεί να   αντιμετωπίζεται ως ένα οποιοδήποτε προϊόν, που μέσω αυτού θα κερδοσκοπούν ιδιωτικά συμφέροντα.

Θα πρέπει να σας θυμίσουμε  τις προσυνεδριακές αποφάσεις για την Ενέργεια που πήρατε  πριν από τρία περίπου χρόνια στα Κοίλα Κοζάνης,  για  ΔΕΗ Δημόσια με το 51% στο Κράτος και να τις υλοποιήσετε.

Απομακρύνεται  όλους αυτούς που είναι γύρω σας και σας οδηγούν σε ΛΑΘΟΣ αποφάσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΤΩΡΑ από εσάς, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να Μην κάνετε και εσείς  το τεράστιο ΛΑΘΟΣ που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΙ  ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!  και να παραχωρήσετε την μεγαλύτερη και την πλέον κερδοφόρα επιχείρηση της Χώρας στα συμφέροντα διότι, οι εργαζόμενοι αλλά και όλη η Ελληνική κοινωνία θα είναι απέναντι σας.

Το ΞΕ- ΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ θα έχει ως συνέπεια:


- Την απώλεια της ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ενεργειακής επάρκειας και την καθιστά εξαρτώμενη από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

- Την μεγάλη αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος.

- Το ηλεκτρικό ρεύμα από αγαθό θα γίνει είδος πολυτελείας και θα είναι μόνο για τους λίγους, κάτι που είδη συμβαίνει και σήμερα για χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. 


Η « ΕΝΩΣΗ » μαζί με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ,όλους τους φορείς της περιοχής αλλά και με  όλη την κοινωνία,  θα δώσει τον αγώνα να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Καλούμε τους Βουλευτές να αντιδράσουν σήμερα πριν είναι αργά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: