DEH

DEH

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Πρώτο το ψηφοδέλτιο του ΕΑΜΕ
στις εκλογές της ΕΤΕ/ΔΕΗ

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για την τιμή
που μας κάνατε

Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε στο ύψος
των ευθυνών και των περιστάσεων

Συναδέλφισες-οι,

Οι υποψήφιοι του «ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» που ως γνωστό προερχόμαστε από διαφορετικές παρατάξεις, πρώτα από όλα και πάνω από όλα , από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο μας και να το κατατάξετε πρώτο ανάμεσα σε επτά ψηφοδέλτια.

Η επιλογή σας αυτή να στηρίξετε το «ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο της συνέπειας και της σύγκρουσης με τα συμφέροντα και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, που διαλύει και ξεπουλά κάθε τι δημόσιο, που διαλύει και ξεπουλά την περιουσία του Ελληνικού λαού.

Η δέσμευση μας απέναντι σε όλους σας, αλλά και απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους (και όσους μας τίμησαν αλλά και όσους δεν μας στήριξαν) είναι ότι ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ , ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ θα σταθούμε στη γραμμή του καθήκοντος και του χρέους.

Για μας ο εχθρός δεν είναι στις γραμμές μας, ανεξάρτητα αν με απαράδεκτες ανακοινώσεις και προσωπικές επιθέσεις κάποιοι μας πλήγωσαν εμείς απλώνουμε το χέρι στα στελέχη και τους ψηφοφόρους όλων των ψηφοδελτίων προκειμένου από αύριο το πρωί να πάμε όλοι μαζί.

Οφείλουμε να το κάνουμε γιατί τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και το μέλλον του Ομίλου ΔΕΗ είναι πάνω από καρέκλες και τους εγωισμούς του καθενός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: