DEH

DEH

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο συνεργείο της ΔΕΗ

Στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Αλμυρού έπεσε ο 35χρονος που αναζητούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε ανοίξει πυρ εναντίον τριών υπαλλήλων της Δ.Ε.Η. που είχαν πάει στο σπίτι του για να διακόψουν την παράνομη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που είχε εγκαταστήσει.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, αλλά στην κατοικία του βρέθηκαν 15 σφραγίδες κρατικών υπηρεσιών, ιδρυμάτων και φυσικών προσώπων με την ιδιότητά
τους δύο από τις οποίες είναι πλαστές. Οι αστυνομικοί ερευνούν πώς βρέθηκαν στα χέρια του 35χρονου και πού θα τις χρησιμοποιούσε.

Το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε το καλαθοφόρο όχημα της Δ.Ε.Η. προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, του το είχε παραχωρήσει ένας 44χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε, καθώς η άδεια κατοχής του είχε λήξει. Ο 44χρονος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μαζί με τον 35χρονο που κατηγορείται για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη βία, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: