DEH

DEH

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ε.Τ.Ε. Δ.Ε.Η.

Κατατέθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου , το Νέο Ξεκίνημα, Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ε.Τ.Ε. Δ.Ε.Η.. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 10 εργαζόμενους οι οποίοι αποφάσισαν την αυτόνομη και ανεξάρτητη κάθοδό τους στις εκλογές της Ε.Τ.Ε. - Δ.Ε.Η. με σκοπό να δώσουν στους εργαζόμενους μια διαφορετική επιλογή μακριά από παραταξιακά ψηφοδέλτια.

Το ψηφοδέλτιο θα λάβει μέρος στις εκλογές του Ιουνίου και αφορά το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. , την Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή , τους αντιπροσώπους στην ΓΕΝΟΠ και το Εργατικό Κέντρο

Μοναδικό απαιτούμενο για όσους συμμετέχουν, να μην
είναι σε οποιοδήποτε παραταξιακό ψηφοδέλτιο και η ρητή δέσμευση τους ότι εάν και εφόσον εκλεγούν δεν θα εκφράζουν τις προσωπικές τους θέσεις αλλά ότι αποφασίζουν μέσα από συνελεύσεις όλοι οι εργαζόμενοι!!
Επίσης ένας ακόμα σκοπός του Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου, είναι να περιφρουρηθεί με κάθε τρόπο ότι θα υπάρχουν καθαρές και διαφανείς διαδικασίες κατά την διάρκεια των εκλογών. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρχουν κομματικοί η παραταξιακοί ¨εναγκαλισμοί¨και ξεκινάει μια κίνηση να αλλάξουν κάποια ¨κακώς κείμενα¨που παρατηρούνται στην λειτουργία των συνδικάτων και των συνδικαλιστών.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η ονομασία του ψηφοδελτίου είναι ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !

Το Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους εξής:

Αλεβίζος Παναγιώτης
Αλέμης Ιωάννης
Δανιάς Γεώργιος
Δημόπουλος Φίλιππας
Κουτσούνης Αθανάσιος
Μιτζας Κωνσταντίνος
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Τουρλούκης Γεώργιος
Σιακωτός Νικόλαος
Χρονόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: