DEH

DEH

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ε.Τ.Ε. Δ.Ε.Η./Τ.Δ.Ε. ΡΟΥΦ:Αυτό που θέλετε κύριε Διευθυντά είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ, η ΔΙΑΛΥΣΗ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Α.Δ.Μ.Η.Ε..

Η κυβέρνηση με πρόσχημα την χρεωκοπία της χώρας προχωράει κατ’ εντολή της Ευρωπαϊκής ένωσης και της Τρόϊκα στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των πιο κερδοφόρων Επιχειρήσεων.
 Μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις της χώρας, στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας που βαίνει για ιδιωτικοποίηση είναι η Δ.Ε.Η. και οι θυγατρικές της με πρώτο τον Α.Δ.Μ.Η.Ε.. Στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. και συγκεκριμένα στην Δ.Σ.Σ.Μ. μετά την αλλαγή που έγινε σε Διευθυντικό επίπεδο με την έλευση του νέου Διευθυντή, βλέπουμε αυτές οι αλλαγές για τις ιδιωτικοποιήσεις να παίρνουν
μορφή χιονοστιβάδας.
Ο νέος Διευθυντής με πρόσχημα την κρίση και την χρεωκοπία προσπαθεί να επιβάλλει μέτρα και πολιτικές που όχι μόνο θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά το αντίθετο. Αυτό που προσπαθεί να κάνει με την υποτιθέμενη εξοικονόμηση χρημάτων, δεν είναι η οικονομία αλλά το ξεχαρβάλωμα της Επιχείρησης και το εύκολο πέρασμά της στα χέρια των εργολάβων και στην πλήρη ιδιωτικοποίηση.
Ενώ αναγνωρίζει το δύσκολο έργο της Δ.Σ.Σ.Μ. ( Υ/Σ, Γ.Μ., Συνεργεία βάσης ) που παρά την τραγική έλλειψη προσωπικού και χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, προχωράει σε μια σειρά περικοπές που στόχο δεν έχουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης αλλά την διάλυση των συνεργείων, με σκοπό το άνοιγμα της πόρτας στους εργολάβους.
Μιλάει για περικοπές και μονοβάρδιες γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και ως Διευθυντής έχει το Δικαίωμα ΑΛΛΑ :
1. Δεν μιλάει για τα 200 εκ. που έκλεψαν σε ένα βράδυ οι δύο ιδιωτικές εταιρείες με την βοήθεια του Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. που χωρίς να έχει στα χέρια του εγγυητικές επιστολές τους πρόσφερε ενέργεια.
 2. Δεν μιλάει για τα 160 εκ. του Μυτιληναίου που χρωστάει στον Όμιλο.
 3. Δεν μιλάει για το πόσο πανάκριβα πληρώνει ο καταναλωτής τις Α.Π.Ε. για να θησαυρίζουν οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες. Εσείς που είστε ένας από αυτούς που πρωτοστάτησαν στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα !
Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Α.Δ.Μ.Η.Ε. έχει καταφέρει και έχει ξεχρεώσει το μεγαλύτερο μέρος του Δανείου από τον διαχωρισμό της εταιρείας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι ισολογισμοί της εταιρείας έχουν θετικό πρόσημο από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι προχωράει το Επενδυτικό πρόγραμμα Διασύνδεσης Νήσων με 240 εκ. κόστος.
Το πρόβλημά σας είναι μόνο το κόστος των Εργαζομένων με οποιοδήποτε τίμημα.
Αυτό που θέλετε κύριε Διευθυντά είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ, η ΔΙΑΛΥΣΗ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Α.Δ.Μ.Η.Ε..
Επίσης με τις περικοπές των εργατοωρών θέτετε σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την αξιοπιστία του Συστήματος, των πανάκριβων και ευαίσθητων εγκαταστάσεων του Δικτύου καθώς και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εργαζομένων με απρόβλεπτες συνέπειες.
 Κύριε Διευθυντά αυτή η Επιχείρηση έχει δημιουργηθεί από το Υστέρημα του Ελληνικού Λαού και αποτελεί ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
Έχετε την υποχρέωση και το καθήκον από την θέση σας αυτή, να διαφυλάξετε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αυτή ως κόρη οφθαλμού γιατί είναι το τελευταίο καταφύγιο που μπορεί να διασφαλίσει την φθηνή KWh στον Ελληνικό Λαό.
Επίσης καλούμε τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ των εργαζομένων, να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση για τα ζητήματα αυτά. Οι εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Η. και στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. έχουν δώσει κατά καιρούς μεγάλους αγώνες για την Δ.Ε.Η. με οποιοδήποτε κόστος.
 Στην Διάλυση και Απαξίωση που επιχειρείτε να κάνετε, Εμείς οι εργαζόμενοι θα κάνουμε για άλλη μια φορά το καθήκον μας και θα μας βρείτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΚΑ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΡΑΠΤΗΣ Α
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ Β.
Κοινοποίηση:
Δ. Σύμβουλο Α.Δ.Μ.Η.Ε.
Διευθυντή Δ.Σ.Σ.Μ.
Βοηθό Διευθυντή
/ Εκπρόσωπο Εργαζομένων
Ε.Τ.Ε. Δ.Ε.Η.
 ΓΕΝ.Ο.Π. Δ.Ε.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: