DEH

DEH

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης η συνεργασία με Κοπελούζο


Στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα τεθεί προς ψήφιση η πρόταση για συμμετοχή της ΔΕΗ σε κοινοπρακτικό σχήμα με τον Όμιλο Κοπελούζου. 

Το joint venture των δύο εταιρειών θα έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία καταστημάτων Franchise με ποσοστά 51% όμιλος Κοπελούζου και 49% ΔΕΗ, προκειμένου να πωλούν ενεργειακά προϊόντα (φωτοβολταΪκά στις στέγες). 

Η ενέργεια αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα «συνεργασίας» της ΔΕΗ στη βάση της συμφωνίας που είχε συνάψει η εταιρεία με τον Όμιλο Κοπελούζου και τη θυγατρική του Silcio τον Ιανουάριο του 2012 για από κοινού δημιουργία εμπορικής αλυσίδας καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Η συμφωνία προέβλεπε παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών και προώθησης νέων εμπορικών προϊόντων ρεύματος κατά τα πρότυπα των εταιρειών τηλεπικοινωνιών, ενεργειακές υπηρεσίες (ενεργειακές επιθεωρήσεις, εξοικονόμηση ενέργειας, κ.λ.π), λύσεις παροχή συμβουλών και ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάσταση για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, κλπ.

Στη συνεργασία αυτή πάντως έχουν εκφράσει την αντίδρασή τους συνδικαλιστικές παρατάξεις και οργανώσεις της ΔΕΗ όπως η Αγωνιστική Ενότητα (Σύριζα) αλλά και ΕΔΟΠ ΔΕΗ (διοικητικοί υπάλληλοι). 

Χ.Φλ. Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: