DEH

DEH

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Θέμα χρόνου νέα κατολίσθηση; Ο θεός να βάλει για άλλη μια φορά το χέρι του.

Όλοι θυμούνται την μεγάλη κατολίσθηση  πριν μερικούς μήνες, του δρόμου που ενώνει το ΛΚΔΜ με τα συνεργεία του ΣΕΤΥ και του Νοτίου Πεδίου. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν  η μεγάλης διάρκειας ταλαιπωρίας του προσωπικού  και η αποκοπή του ΛΚΔΜ με τους χώρους που ενώνει ο συγκεκριμένος δρόμος. Ο δρόμος αποκατεστάθη και δόθηκε ξανά προς χρήση, δυστυχώς όμως όπως φαίνετε και από τη φωτογραφία, σήμερα ξαναδημιουργήθηκε πρόβλημα με πτώση του οδοστρώματος, περί των τριάντα (30) εκατοστά βάθος και σε πλάτος σχεδόν όλου του δρόμου.

Δικαιολογημένα λοιπόν οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν καθημερινά τον δρόμο, να διερωτώνται πόσο επικίνδυνο είναι να βιώσουν άλλη μια κατολίσθηση η οποία αυτή την φορά να έχει θύματα, καθώς την  προηγούμενη φορά ευτυχώς δεν είχαμε τραγικό συμβάν.

Περιμένουμε λοιπόν 1ον από την διοίκηση του ΛΚΔΜ να ενημερώσει επίσημα τους εργαζόμενους, για την επικινδυνότητα πλέον του και τις πιθανότητες νέας κατολίσθησης  (καθώς από κύκλους του Ορ.Καρδιάς θεωρούν δεδομένο την πτώση του συγκεκριμένου τμήματος) και 2ον την άμεση έναρξη διαδικασιών αποκατάστασης του δρόμου εάν αυτό είναι εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: