DEH

DEH

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φωτόπουλος-Ρίζος-Κατσαρός. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους αυτά τα ονόματα;

Μα φυσικά περνάνε την πόρτα του ανακριτή στις 26 Απριλίου, γιατί είναι υπόδικοι για κακούργημα μετά από την εισαγγελική δίωξη που τους ασκήθηκε με βάση το πόρισμα Ρακιντζή, για τις ατασθαλίες στη ΓΕΝΟΠ./ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα οι εργατοπατέρες Φωτόπουλος και Κατσαρός απαιτούν σύμφωνα με πληροφορίες του metrogreece.gr από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να τους ψηφίσουν για να τους εκπροσωπήσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης στις εκλογές που θα γίνουν στις 24 και 25 Απριλίου, αφού πρώτα τους διέλυσαν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Συνεπικουρούμενοι από τον γνωστό για τα «κατορθώματα» του κ. Ρίζο, ο οποίος είναι σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον Φωτόπουλο, δήθεν Ενωτικοί και Ανεξάρτητοι, με μόνο σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο των εργαζομένων για να εκλεγούν και να ασκήσουν πίεση στον ανακριτή για να μην καταδικασθούν, άρα εκλέγονται για ιδίων όφελος και μόνο.
Όπως μαθαίνουμε έχουν μοιράσει και τις θέσεις, μιας και στη ΔΕΗ προωθείται ο υπόδικος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και στο ΔΕΔΔΗΕ ο ψηλός και κολλητός του Ρίζου από τη Β. Ελλάδα.
 
Όλη η κοινή γνώμη και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ. αναρωτιούνται ;
 
 Τι είναι αυτό που τους ενώνει τόσα χρόνια τον Ρίζο και τον Φωτόπουλο λες και είναι σιαμαίοι;

Ποιος είναι ο Ομφάλιος Λώρος που συνδέει τα δυο «Συνδικαλιστικά αδέλφια»;

Τι κοινό έχουν οι τρεις προαναφερόμενοι επαγγελματίες εργατοπατέρες;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: