DEH

DEH

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τη διάθεση γάλακτος στους εργαζομένους της ΔΕΗ στις μονάδες σε Φλώρινα και Κοζάνη ανέλαβε η Μεβγάλ

Μέχρι πρότινος τη διάθεση γάλακτος στους εργαζομένους της ΔΕΗ στις μονάδες που αυτή διατηρεί σε Φλώρινα και Κοζάνη την είχε ο όμιλος Κολιός. Ωστόσο, όπως ακούγεται, για αυτό του το έργο δεν έπαιρνε τα χρήματα από τη ΔΕΗ, καθώς είχε έρθει σε συμφωνία με το Δημόσιο, να συμψηφίζεται με τις υποχρεώσεις του προς αυτό.
Εξαιτίας όμως των δυσμενών εξελίξεων που πλέον σημειώνονται στα ενδότερα του ομίλου και με δεδομένο ότι πλέον οι παραγωγοί έχουν σταματήσει να του παραδίδουν πρώτη ύλη, το έργο της διάθεσης γάλακτος στους εργαζομένους της ΔΕΗ ανέλαβε και επίσημα η ΜΕΒΓΑΛ.
Στόχος της τελευταίας όπως φημολογείται είναι η σύναψη και άλλων στρατηγικών συνεργασιών στο μέλλον, όπως έπραξε τελευταίως και με την διάθεση των προϊόντων της Danone- προκειμένου να τονωθούν τα θεμελιώδη της μεγέθη.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει νηνεμία στις σχέσεις των μελών της διοίκησης και έχει βρεθεί μία φόρμουλα συνεργασίας -μεταξύ των αδερφών Χατζάκου- έτσι ώστε να βγει από το στενωπό των προβλημάτων η εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται ότι βρέθηκε και τρόπος πληρωμής των προμηθευτών, που διεκδικούν οφειλές διμήνου.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: