DEH

DEH

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Ομίλου Δ.Ε.Η.: για την Πανεορδαϊκή Συγκέντρωση

Μεγάλη συμμετοχή παρά τον καιρό που δεν ήταν βοηθός στην προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας , μεγάλοι απόντες οι βουλευτές της περιοχής εκτός της κ Ουζουνίδου .

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην επιχειρούμενη απογύμνωση του ενεργειακού κέντρου της χώρας από Υπηρεσίες & Οργανισμούς.
- την στήριξη του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Όχι μόνο σε επίπεδο διοικητικό αλλά στην ουσιαστική υποβάθμιση που επιχειρείται με την μείωση των κλινών και την διάλυση του ανεξάρτητου τμήματος χημειοθεραπείας και την στελέχωση με γιατρούς και νοσηλευτές.
- για την παραμονή και ενίσχυση των σχολών ΤΕΙ και του ΑΕΙ της Δ. Μακεδονίας και την λειτουργία και του δεύτερου τμήματος Εργασιοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα και όχι την απομάκρυνση του τμήματος Μαιευτικής
- για να συνεχίσει να λειτουργεί το γραφείο της Επιθεώρησης Εργασίας και να συσταθεί επιτέλους Τμήμα Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στην Πτολεμαΐδα.
- για να παραμείνει και να μην υποβαθμιστεί η Εφορεία Πτολεμαΐδας και το Τελωνείο Πτολεμαΐδας.
- για να μην κλείσει το γραφείο του ΟΑΕΕ Πτολεμαΐδας που εξυπηρετεί πάνω από 3500 ελεύθερους επαγγελματίες της Εορδαίας.
Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί , σύσσωμοι το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο στην υποβάθμιση δεν θέλουμε να μας χαρίσουν τίποτα διεκδικούμε το αυτονόητο στην υγεία στην παιδεία και στις δομές των δημοσίων υπηρεσιών.
Θέλουμε να υπογραφή επιτέλους όπως ανακοινώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ΑΕ σε συνεδρίασή του την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 η Σύμβαση για την εκτέλεση του Έργου ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V

Δεν υπάρχουν σχόλια: