DEH

DEH

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

O κος Δημήτρης Ρίζος βολεμένος εφημεριδ ΑΡΧΗΣ έδρασε άμεσα!!

Μετά από πολλά χρόνια ως εφημεριδ ΑΡΧΗΣ βολεμένος των κυβερνήσεων της ΝΔ, ο κος Δημήτρης Ρίζος με το που ανέλαβε το άλλοτε καθοδηγητικό όργανο της δεξιάς παράταξης Ε.Τ. έδρασε άμεσα. Η πρώτη ενέργεια του ήταν να επιτεθεί στους Δημοσίους υπαλλήλους και ειδικότερα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, πρώτου κλείσουν 30 μέρες πένθους για τους τρείς συναδέλφους που έφυγαν νέοι και ξαφνικά από την ζωή .
Είναι προφανές πως οι αδικοχαμένοι συνάδελφοι σίγουρα δεν σκότωναν μύγες, είμαστε σίγουροι πως αν κάποιος μπορούσε να τους διασφάλιση την ακεραιότητα και την ζωή τους θα παραχωρούσαν το επίδομα επικινδύνου εργασίας (ανθυγιεινό) στον κο Ρίζο και στην Αδέσμευτη τύπο δημοσιογραφία του.
Να τον χαίρονται λοιπόν οι συνάδελφοι μας νυν και πρώην Νεοδημοκράτες άξιος ο μισθός του, ο οποίος πίσω από την ασφάλεια της ΝΔ και της περιστρεφόμενης καρέκλας σίγουρα θα παίρνει περισσότερα από τον κάθε ορύχο.
Να μας φυλάει ο θεός να γυρνάμε ακέραιοι στην οικογένεια μας και στους δικούς μας ανθρώπους και να μας φυλάει ακόμη κι από υποκείμενα τύπου Δ.Ρίζου.
ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ!!!
Α.Β.
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Εδώ που φθάσαμε, πρώτο πρόβλημα πια δεν είναι η οικονομική μας εξαθλίωση…
Αλλά η σχιζοφρενική τρομοκρατία!...
Μετά τη χωρίς εξήγηση εγκληματική ενέργεια στο μεγάλο εμπορικό κέντρο -με στόχο κυρίως γυναικόπαιδα- οι Ελληνες είμαστε τώρα στο έλεος του Θεού!...
…Κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή των αθώων παιδιών μας, η δική μας ζωή…
…Και παράλληλα, στην ψυχορραγούσα Ελλάδα μας, που έγινε πια η χώρα των βομβών και των καλάσνικοφ, ποιος ξένος επενδυτής θα έλθει να επενδύσει;

Ετσι εχόντων των πραγμάτων, κυβέρνηση και πολίτες θα πρέπει πρωτίστως να ρίξουμε το βάρος στο πρωτοφανές πρόβλημα με την αλόγιστη τρομοκρατία…"

ΕΛΛΑΣ η χώρα των ...επιδομάτων

Αλλη μια παγκόσμια πρωτιά: Η Ελλάδα, το Eλληνικό Δημόσιο, προσφέρει τα περισσότερα επιδόματα στους υπαλλήλους!...
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αυτά υπερβαίνουν τα 137 και αποτιμώνται σε 7 δισ. ευρώ!!!
Πολλά από αυτά τα επιδόματα των… ευφυέστατων οικονομολόγων μας είναι απίστευτα! Θα καταγράψω μερικά από αυτά…
Μπορούσε ποτέ να περάσει από το μυαλό σας ότι υπάρχει «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία»; Δηλαδή, όσοι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι κάνουν το αυτονόητο, να προσέρχονται δηλαδή με το κανονικό ωράριο στη δουλειά τους, αμείβονται με… «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης»!!!
Θέλετε και άλλα παράλογα έως παλαβά επιδόματα από το Δημόσιο;
● «Επίδομα πλυσίματος χεριών» στους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους!!!
● «Επίδομα ζεστάματος αυτοκινήτων» στον ΟΤΕ!!!
● «Επίδομα προπέλας» από το υπουργείο Ναυτιλίας σε ναυτικούς, κ.ά.!!!
Υπάρχουν, βέβαια, και δεκάδες άλλα επιδόματα, λιγότερο παράλογα, όπως λ.χ. τα πολυτεκνικά στη μητέρα με τρία παιδιά, στη μητέρα με τέσσερα παιδιά, στην άλλη πολύτεκνη μητέρα με περισσότερα παιδιά κ.λπ. Ακολουθούν τα αμέτρητα επιδόματα «υψηλής ευθύνης», «διαχειριστικών λαθών», «επίδομα θέσης ευθύνης» κ.λπ. κ.λπ.
Δεν θα με πιστεύατε αν δεν είχα στα χέρια μου το εκκαθαριστικό σημείωμα μισθοδοσίας από τη ΔΕΗ, ενός από τους εργατοπατέρες της Επιχείρησης. Σας το δημοσιεύω ολόκληρο…

Εκτός από τις υπερωρίες του, που ξεπερνούν τους κανονικούς μισθούς δύο άλλων εργαζομένων, έμεινα άναυδος με τα επιδόματα που έχουν εφευρεθεί!...
…«Ποσό κλιμακίου», «επίδομα ΗΒΜΦ», «επίδομα εξομάλυνσης», «επίδομα Τ4 εργαστ. διαν.», «επίδομα προσαύξησης νυκτ. εργασίας», «προσαύξηση νυκτ. εργασίας», «επίδομα απλών ωρών»(!!!) κ.λπ. κ.λπ.

…Η απορία μας είναι πώς δεν θεσπίστηκε και ένα «επίδομα… σκοτώματος μυγών»!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: