DEH

DEH

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΩ.Π. ΑΗΣ Αμυνταίου: Zητούμε άμεσα την επίλυση του ζητήματος της έλλειψης προσωπικού πριν τα αποτελέσματα είναι πιο τραγικά.

Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, οδηγεί στην εντατικοποίηση της εργασίας με αποτέλεσμα τα συχνά και σοβαρά ατυχήματα. Στον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ εξ΄ αιτίας αυτών ακριβώς των λόγων συνάδελφός μας σε σοβαρό εργατικό ατύχημα έχασε τα δάχτυλά του…
Συνέβη λίγες μέρες μετά το έμφραγμα συναδέλφου στη ίδια θέση εργασίας.
Η κατάσταση είναι δραματική. Η συνεχής τρομοκρατία με τα ασφαλιστικά δικαιώματα σπρώχνει τους συναδέλφους στη σύνταξη εντείνοντας το ήδη μεγάλο πρόβλημα.
Η ανασφάλεια του προσωπικού, λόγω της πώλησης του ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ και των γενικότερων προβλημάτων, οδηγεί τους συναδέλφους σε απόγνωση.
Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ, την κυβέρνηση και κάθε υπεύθυνο, να προχωρήσουν άμεσα στην επίλυση του ζητήματος της έλλειψης προσωπικού πριν τα αποτελέσματα είναι πιο τραγικά.
Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους, να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται, χωρίς καμία έκπτωση γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο απ΄ την ανθρώπινη ζωή.

                 Για το Δ.Σ. του ΣΩ.Π.
                     ΑΗΣ Αμυνταίου

            Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας

Πλανάκης Στέργιος       Ζεμπεκάκης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: