DEH

DEH

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Με ομιλητή τον κύριο Γιώργο Ρωμανιά, την Τετάρτη 28/11/2012, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), και ώρα 16:15.
 

Οι αλλαγές που υφιστάμεθα, ως χώρα και ως εργαζόμενοι δεν έχουν προηγούμενο. Οι ραγδαίες αυτές μεταβολές προκαλούν αγωνία, αναστάτωση και μεγάλη ανασφάλεια στο προσωπικό, αφού είναι αδύνατον κάθε φορά να γνωρίζουν την εξειδίκευση μίας ρύθμισης που αφορά τόσο τα εργασιακά, όσο και τα ασφαλιστικά του καθενός.
Οι περιπτώσεις βεβαίως, των γυναικών αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού το ίδιο το κράτος στην προσπάθειά του να επιφέρει ένα ακόμη πλήγμα, διαμορφώνει ρυθμίσεις που φέρουν σε απόγνωση την εργαζόμενη μάνα, ώστε να χρειάζεται κάθε φορά την γνώμη ειδικού για να καταλάβει, τι ισχύει για την ίδια.
Έτσι, λοιπόν, η ΕΔΟΠ-ΔΕΗ θα συμβάλλει στην ενημέρωση – όπως έκανε και πέρσι – προκειμένου να αμβλύνει τις αγωνίες αυτές, πραγματοποιώντας εκδήλωση για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ με ομιλητή τον κύριο Γιώργο Ρωμανιά, την Τετάρτη 28/11/2012, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), και ώρα 16:15.
Πέραν του ασφαλιστικού, μπορούν να συζητηθούν και οι τελευταίες ρυθμιστικές εγκύκλιοι οι οποίες δημιουργούν εργασιακό Μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις.
Στην συγκέντρωση μπορεί να παρευρεθεί όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

Γραφείο Τύπου / ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: