DEH

DEH

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι , χθές Τρίτη πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης διαδήλωσή μας έξω από το Υπουργείο Εργασίας με συμμετοχή συναδέλφων μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Σήμερα Τετάρτη συνεχίσαμε την κατάληψη στα γραφεία του ασφαλιστικού μας στη Μυλλέρου όπου δεχθήκαμε ισχυρότατες πιέσεις από τους εκεί Διευθυντές , οι οποίοι μας επέδειξαν έγγραφο του προέδρου του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Μπουρσανίδη με εντολή του να προβούν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσουν απρόσκοπτα (!!!) οι υπηρεσίες τους. Με άλλα λόγια τους έδινε εντολή να ...καθαρίσουν τον χώρο από την παρουσία μας για να κάνουν τη δουλειά τους ( δηλαδή να τους αφίσουμε ανενόχλητους να "μοιράσουν" τα 10.000.000 ευρώ με την κατάπτυστη λίστα Βρούτση). Και αυτό παρά το γεγονός ότι σήμερα εκκρεμούσε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ με τον Υπουργό Βρούτση για να αποκατασταθεί δικαιοσύνη στο θέμα της σειράς προτεραιότητας στην καταβολή του εφάπαξ. Με τη σθεναρή και ανυποχώρητη στάση μας δεν αφίσαμε κανένα περιθώριο παρέκλισης από τον αρχικό μας στόχο που ήταν ότι δεν πρόκειται να φύγουμε παρά μόνο αν έχουμε ρητή υπόσχεση από τον Υπουργό και τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ ότι θα δοθεί η λύση που προβλέπεται από την εισήγηση του ΤΑΥΤΕΚΩ από τον περασμένο Αύγουστο και βρίσκεται στα συρτάρια του Υπουργού, για δημιουργία λίστας του εφάπαξ με βάση την αίτηση συνταξιοδότησης. Τελικά τα πράγματα κύλισαν ομαλά χωρίς περαιτέρω συγκρούσεις και δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα στην παραμονή μας στα γραφεία της Μυλλέρου.
Η συνάντηση του προεδρείου του ΠΑΣΑΣ με τους Διευθυντές του Υπουργού Βρούτση πραγματοποιήθηκε και όπως μας μεταφέρθηκε από τους συμμετέχοντες, ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι στο επόμενο νομοσχέδιο θα συμπεριλαμβάνεται και η επίμαχη εισήγηση του ΤΑΥΤΕΚΩ που θα αποκαθιστά τη δίκαιη σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας αίτησης συνταξιοδότησης. Μέχρι όμως να υπάρχει χειροπιαστή απόδειξη περί αυτού θα συνεχίσουμε την κατάληψη των γραφείων της Μυλλέρου με αμείωτη αγωνιστικότητα και σας καλούμε όσους μπορείτε να μας ενισχύσετε με την παρουσία σας.
********************Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ***********************************
 
ΑΠΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΒΟΡΑΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: