DEH

DEH

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ: Η χώρα, ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ...

Το πρόγραμμα «δημοσιονομικής σταθερότητας» που μας επιβάλλουν (δια ροπάλου) οι εγχώριοι δυνάστες της τρικομματικής συγκυβέρνησης (κατ εντολή των διεθνών τοκογλύφων), περνά πάνω από το πτώμα της εργατικής τάξης,
πάνω από τα συντρίμμια της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας.
- Το εργασιακό δίκαιο, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ..
- Το κοινωνικό κράτος, ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ..
- Ο πολιτισμός στην εργασία, ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ..
- Τα συνταγματικά - δημοκρατικά δικαιώματα, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
- Η χώρα, ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ..
- Ο δημόσιος πλούτος, ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ..
- Η Ελλάδα του 2012, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ, ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ..
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .. Τραπεζίτες, χρηματιστές, τοκογλύφοι και εθνικοί σωτήρες, ζώστηκαν τα δρεπάνια, για να θερίσουν τις ζωές μας .. Η συνταγή τους, το παραλήρημα της εθνικής σωτηρίας, είναι η ταφόπλακα της Ελλαδικής κοινωνίας. Αύριο δεν θα υπάρχει κοινωνία, δεν θα υπάρχει εργατική τάξη, δεν θα υπάρχει μισθός, δεν θα υπάρχουν συντάξεις, δεν θα υπάρχει δικαίωμα στην εργασία, δικαίωμα στην επιβίωση και την αξιοπρέπεια..
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .. Είναι για τον καθένα μας και για όλους μαζί, η ώρα των αποφάσεων, η ώρα να εκφράσουμε δυναμικά, ενωτικά και συντεταγμένα την αντίθεση, την οργή και τον θυμό μας, απέναντι στους επικυρίαρχους και την κοινωνική ισοπέδωση που μας επιφυλάσσουν ..
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ .. Δεν χαριζόμαστε σε κανένα, δεν σκύβουμε το κεφάλι .. Όλοι στους ΔΡΟΜΟΥΣ για να μην περάσουν τα απάνθρωπα, αντιλαϊκά μέτρα που διαλύουν τις ζωές μας και διαμορφώνουν συνθήκες κοινωνικού και εργασιακού μεσαίωνα.
Καλούμε τα μέλη μας, εν όψη της κατάθεσης των βάρβαρων και αντικοινωνικών μέτρων, να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς από ώρα σε ώρα θα ξεκινήσει ο μεγαλειώδης απεργιακός μας αγώνας ..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: