DEH

DEH

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Να κατεβάσουν τους διακόπτες της ΔΕΗ ως διαμαρτυρία για την εξίσωση φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης!


Σαν βόμβα έπεσε η παραπάνω πρόταση στη σημερινή συνάντηση φορέων της Φλώρινας για την αντιμετώπιση του παραπάνω θέματος των καυσίμων.
Άνθρωποι απελπισμένοι και αγανακτιμένοι δεν έχουν πλέον άλλη επιλογή από το να κάνουν κατάληψη στα εργοστάσια της ΔΕΗ και να κατεβάσουν τους διακόπτες!
Η εξίσωση των φόρων θέτει άμεσα θέμα χειμερινής επιβίωσης για την περιοχή, μιας και οι μέρες που το θερμόμετρο για όλο το 24ωρο δεν ανεβαίνει από το μηδέν για το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, που έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση , συγκριτικά με όλη την άλλη χώρα.
Δεν έχουμε θέρμανση, δεν έχετε ρεύμα, είναι τα αντανακλαστικά της επιβίωσης για το λαό της Δυτικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η Δυτική Μακεδονία δεν ξεπερνά πληθυσμιακά τους 300 χιλ κατοίκους, όσο η πόλη της Λάρισας, όσο 1 χιλιόμετρο μιας οδού της Αθήνας, ενώ η μέση τοπική οικογένεια θα πληρώνει επιπλέον 2 χιλιάδες ευρώ κόστος χειμώνα περισσότερο, από ότι μια οικογένεια στη Λάρισα.
Οι δε επιχειρήσεις θα έχουν μεγαλύτερο αναλογικά κόστος, διότι θα πέσει ο ήδη χαμηλός τους τζίρος ακόμα χαμηλότερα, κατά 30% περίπου, λόγο κόστους χειμώνα.


Read more: http://radioflorina.blogspot.com/2012/10/blog-post_3256.html#ixzz29il5i3gF

Δεν υπάρχουν σχόλια: