DEH

DEH

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Kυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα γίνει και τίποτα αν διαγραφούν 100 «γαλάζιοι» συνδικαλιστές

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης που πρώτος χειροκρότησε τη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι η ΝΔ θα πρέπει να έρθει σε συνολική ρήξη με τα ηγετικά στελέχη των συνδικαλιστών του κόμματος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm και απαντώντας στο ερώτημα αν το κόμμα πρέπει να προχωρήσει σε άλλες διαγραφές απάντησε πως «δεν θα χάσει η Βενετία βελόνι αν φύγουν και 100 άτομα προκειμένου να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία και η πολιτική του κόμματος».
Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε με μεγαλύτερη ένταση και το θέμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων και ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να θέσει ως κόκκινη γραμμή στους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς την απόλυση εδώ και τώρα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.
Για το πακέτο των μέτρων τάχθηκε υπέρ της άποψης να έρθει στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ωστόσο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αν συμφωνεί ή όχι στο να έρθει σε ένα άρθρο.
Τέλος για πρώτη φορά σχολιάζοντας την τακτική και την πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός μετά τις εκλογές είπε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Αντώνη Σαμαρά και από την πολιτική που ασκεί ως πρωθυπουργός».

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: