DEH

DEH

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνδικαλιστές ΔΑΚΕ:«Σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις»-Τζαβάρας:«Βρε αει στο διάλο»

Επεισόδιο στελεχών της ΔΑΚΕ με υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ
 
Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού καθώς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο αποδοκίμαζοντας βουλευτές του κόμματος οι οποίοι προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους κυρίους Βρούτση και Σταϊκούρα!
Το... βάπτισμα του πυρός δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άδωνις Γεωργιάδης στους οποίους οι συνδικαλιστές φώναζαν «τί ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια».

Μόλις ο Κώστας Τζαβάρας επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, οι συνδικαλιστές του επιτέθηκαν σε έντονο ύφος λέγoντάς του πως «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις». Ακολούθησε λογομαχία με τον κ. Τζαβάρα να λέει φεύγοντας «άει στο διάλο». Τότε τα αίματα «άναψαν» με κάποιον να πετά ένα ποτήρι νερό, ενώ ακολούθησαν και σπρωξιές μεταξύ των παρισταμένων.
Από τη μήνη των συνδικαλιστών δεν γλύτωσε ούτε ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος, προτίμησε να μην δώσει συνέχεια. Το ιστορικό στέλεχος της ΔΑΚΕ κ. Κιουτσούκης προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας ότι στους συνδικαλιστές δεν αρμόζουν οι τραμπουκισμοί.


Πηγή: Συνδικαλιστές ΔΑΚΕ:«Σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις»-Τζαβάρας:«Βρε αει στο διάλο» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/67513#ixzz26Hb1BLBw

Δεν υπάρχουν σχόλια: