DEH

DEH

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Ομερτά» επέβαλε ο Αρθούρος Ζερβός στην ΔΕΗ- Συμμέτοχος στην συγκάλυψη

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ «ΛΑΜΟΓΙΑ»
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ «Ομερτά» επέβαλε ο Αρθούρος Ζερβός στην ΔΕΗ-  Συμμέτοχος στην συγκάλυψη

Μετά από τις καταγγελίες του νομικού συμβούλου της εταιρείας, Αργύρη Οικονόμου, για λαμόγια συνδικαλιστές αλλά και την αποκάλυψη ότι είναι αυτός που έδωσε στην δημοσιότητα την σύμβαση του κ. Θέου, θα περίμενε κανείς την εις βάθος διερεύνηση του θέματος. Αντί της έρευνας ο κ. Ζερβός επέλεξε την συγκάλυψη.

Χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΔΕΗ κάλεσε στο γραφείο του τους κ. Μπουζούλα (τον συνδικαλιστή τον οποίο αποκαλεί λαμόγιο ο νομικός σύμβουλος) και τον κ. Οικονόμου. Ο κ. Ζερβός ζήτησε και από τους δυο να «ρίξουν νερό στο κρασί



τους» και να εκδώσουν ανακοίνωση… ανακωχής όπερ και εγένετο. Οι δυο αλληλοκατηγορούμενες πλευρές φαίνεται ότι τελικά συμφώνησαν για το… κοινό καλό.

Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Ζερβός προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή γιατί σήμερα το απόγευμα είναι πιθανόν να συναντήσει τον υφυπουργό Μάκη Παπαγεωργίου και επιθυμεί να πάει στο ραντεβού με λύση του προβλήματος! Η κίνηση Ζερβού ωστόσο προκαλεί αφού όφειλε να διερευνήσει σε βάθος τις καταγγελίες προκειμένου να διαφανεί ποιος είναι τελικά το «λαμόγιο» και ποιος εν τέλει έχει λειτουργήσει εις βάρος των ελλήνων φορολογούμενων.

Ο κ. Ζερβός όμως επέβαλλε «ομερτά» στην ΔΕΗ κρυπτόμενος δήθεν πίσω από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Διότι όπως ισχυρίστηκε ο κ. Ζερβός - σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του- το ΔΣ του ζήτησε να βρει συμβιβαστική λύση. Και την βρήκε! Τόσο… συμβιβαστική, που ο κ. Οικονόμου στην συνάντηση που είχε με τον κ. Μπουζούλα του είπε ότι «δεν σε είπα λαμόγιο με την κακή έννοια…»

Προκαλεί ηχηρό γέλωτα η υπόθεση και όπως φαίνεται το «σύστημα» επιχειρεί την συγκάλυψη. Αλλά το θέμα είναι πως θα καταφέρει ο κ. Ζερβός να φέρει στο ίδιο τραπέζι τον κ. Φώλια με τον κ. Οικονόμου μετά τις αποκαλύψεις οι οποίες έπονται. Στο μεταξύ ασφαλείς δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι για την διερεύνηση αυτών των καταγγελιών έχουν ήδη ενδιαφερθεί οι εισαγγελικές αρχές.

Πάνος Ρασσιάς http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: