DEH

DEH

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ.Ε.Η Α.Η.Σ ΛΑΥΡΙΟΥ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Φ.ΚΟΥΒΕΛΗ


ΠΡΟΣ: κ. Φ. Κουβέλη Πρόεδρο ΔΗΜ. ΑΡ.
              ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Από τις προγραμματικές δηλώσεις τις τριημέρους κυβέρνησης μέχρι και σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της πιο λυσσαλέας επίθεσης που η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει δεχθεί ποτέ και από όποια Κυβέρνηση .
Ακόμη και η μαύρη περίοδος της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Παπαδήμου τέτοια σφοδρότητα ως προς την τακτική επίθεσης κατά της ΔΕΗ αλλά και των υπολοίπων προς αποκρατικοποίηση – ιδιωτικοποίηση δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων δεν υπήρξε , και μετά λύπης μας διαπιστώνουμε , εκ του αποτελέσματος ότι σε αυτή την επίθεση συμμετέχετε κι εσείς κ. Κουβέλη αποδεχόμενος την νεοφιλελεύθερη πολιτική των συγκυβερνόντων σας.
Η σημερινή κυβέρνηση συμμαχίας όπως η ίδια αυτοπροσδιορίζεται , Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜ.ΑΡ. εγχώρια τροϊκα για μας , άξια συνεχιστής της προηγούμενης , αναιρώντας τις όποιες προεκλογικές δηλώσεις των αυτών κομμάτων , επιδίδεται σε μια ανηλεή επίθεση κατά των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων , κατά της
δημόσιας περιουσίας και το ξεπούλημα της και μάλιστα έναντι πινακίου φακής .
Η Κυβέρνηση , στην οποία συμμετέχετε , μοιάζει σήμερα να έχει απλώσει την Δημόσια περιουσία στα πόδια της τροϊκα , ΔΝΤ –ΕΚΤ-ΕΕ και των αφεντάδων της, χωρίς ίχνος ενοχής και αντιθέτως με περίσσιο θράσος ζητάτε από τον Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους αυτής της χώρας , την απόλυτη υποδούλωση και την «συνεργασία»τους στον ίδιο τους τον αφανισμό εκείνων και του μέλλοντος των παιδιών τους .
Η σφαγή την οποία ετοιμάζει ο κ. Σαμαράς ,ο οποίος μάλιστα , από βήματος Βουλής προέτρεξε να προειδοποιήσει λέγοντας μας να αποχαιρετήσουμε την Αλεξάνδρεια , ήταν αναμενόμενη , η στάση του κ. Ε.Βενιζέλου , γνωστή και εξίσου αναμενόμενη , και τέλος εντυπωσιακή η στάση σας κ. Κουβέλη που βαλθήκατε να μας αποδείξετε πως ο «εκσυγχρονισμός» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η δήθεν ανανεωτική αριστερά που εκπροσωπείται δεν έχουν καμία διάφορα μα αντιθέτως συγκλίνουν στα πάντα και κυρίως στις δεσμεύσεις που η Κυβέρνηση έχει αναλάβει απέναντι στους λαίμαργους και αχόρταγους δανειστές που έτοιμοι από παλιά ακονίζουν ευχαριστημένοι τα μαχαιροπήρουνα τους .
Όμως είναι σαφές πως όλοι σας λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο και σε αυτή την περίπτωση χωρίς την συγκατάθεση του Λαού και των εργαζομένων τούτου του τόπου .
Σε ότι αφόρα ειδικότερα την ΔΕΗ , ενημερώνουμε άπαντες τους κυβερνώντες πως η ΔΕΗ δεν είναι ανυπεράσπιστη και μόνη για να αφεθεί στα χεριά τόσο εύκολα έρμαιο των όποιων ιδιωτικών συμφερόντων , τόσο ντόπιων όσο και ξένων .
Η αντίδραση μας για την υπεράσπιση του μεγαλυτέρου βιομηχανικού κολοσσού της χώρας , κατά της Δημοσίας περιουσίας , που και η ΔΕΗ αποτελεί , αλλά και της εργασίας είναι αυτονόητο και νόμιμο δικαίωμα Λαού και εργαζομένων το οποίο και θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσον , γιατί η δικιά μας μέση δεν πόνεσε και δεν πονάει από τις υποκλίσεις στους «αφεντάδες» της τρόικα .
Η πώληση της ΔΕΗ προκειμένου να εξασφαλιστούν αδηφάγοι ντόπιοι και ξένοι ληστές θα αποτραπεί από την δική μας δυναμική και από την δική μας μάχη , μια μάχη τιμής για την Πατρίδα και τα συμφέροντα της η οποία θα είναι τόσο σφοδρή όσο και η επίθεση που δεχόμαστε . ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
Και θα θέλαμε στο σημείο αυτό και πριν βρεθεί κάποιος να μας κατηγορήσει (ως συνήθως ) , με τις γνωστές πλέον και ανυπόστατες κατηγορίες που ξέρουν να διαχέουν , να σας θυμίσουμε λοιπόν κύριοι εμπνευστές του ξεπουλήματος , το πρώτο και ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος.
ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ
ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ……
Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ) ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΙΚΗ –ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
                  
                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ             Γ.ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

ΚΟΙΝ:
1. MME
2. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ -ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: