DEH

DEH

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι, σήμερα στο ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ έχουν στην ημερήσια διάταξη την υλοποίηση της κατάπτιστης απόφασης του Υπουργού Βρούτση που αλλοιώνει τη σειρά προτεραιότητας για καταβολή του εφάπαξ ευννοώντας αυτούς που "κατάφεραν" με αδιαφανείς διαδικασίες να αποσπάσουν κατά προτεραιότητα από το ασφαλιστικό τις οριστικές αποφάσεις κύριας σύνταξης και άρα να προταχθούν στην καταβολή του εφάπαξ έναντι συναδέλφων που περιμένουν ήδη 2 και πλέον χρόνια.

Έχουν γίνει ήδη πολλές ενέργειες εν΄όψει της σημερινής συνδρίασης του ΤΑΥΤΕΚΩ από μαζικούς φορείς (Υπομνήματα, παρεμβάσεις στο Υπουργείο, κ.λ.π.), όμως πρέπει να υπάρχει και μεγάλη φυσική παρουσία μας στις 2.30 σήμερα στο ΤΑΥΤΕΚΩ στην Πατησίων (λίγο πριν βγούμε στην Αλεξάνδρας, δεξιά).
Όλοι οι συνταξιούχοι και...μέλλοντες συνταξιούχοι να είστε εκεί για να αποτρέψουμε το "έγκλημα" έστω την τελευταία στιγμή. Ραφαήλ, 6932609298.
Raphael Mevorah

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ/