DEH

DEH

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ειδικό τέλος στη ΔΕΗ από το δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης

Την επιβολή ειδικού τέλους σε βάρος της ΔΕΗ αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της δυνητικής φορολογίας με βάση την ανταποδοτικότητα, για το οικονομικό έτος 2012.
Βάσει της απόφασης, ο συντελεστής για τον υπολογισμό του ειδικού τέλους ορίστηκε σε 1,20 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, στεγασμένου και μη στεγασμένου φωτιζόμενου χώρου της ΔΕΗ στο ενεργειακό κέντρο που λειτουργεί στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δήμου, τα έσοδα που θα εισπραχθούν από το επιβαλλόμενο τέλος το 2012, φτάνουν τις 881.369,04 ευρώ και το ποσόν αυτό θα διατεθεί για την εκτέλεση έργου ανταποδοτικού χαρακτήρα, το οποίο θα συμβάλλει, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή και στην εξυπηρέτηση της ΔΕΗ, στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της και στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.
Παράλληλα, θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην καλύτερη διαβίωση των κατοίκων της πόλης και των όμορων τοπικών κοινοτήτων και την εν γένει ανάπτυξη της επιβαρυμένης περιοχής από τη λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος.

Από: energypress

Δεν υπάρχουν σχόλια: