DEH

DEH

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΡΩΝ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Το δικό του παρών έδωσε και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί, με αφορμή το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του –και μετά το σάλο και την αναστάτωση που εκ νέου δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία- έκανε γνωστό ότι «εξασφαλίστηκε η συνεργασία ιατρών παθολόγων, αξιοποιώντας το Ν.4058/2012 και την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας. Το πρόβλημα θα επιλυθεί οριστικά με την πρόσληψη του επικουρικού ιατρού, με την άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων μετά τις εκλογές».
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια να διασφαλιστούν τα αυτονόητα και τα αναγκαία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και για να παύσει οριστικά το πρόβλημα με το
διαδοχικό «κλείσε – άνοιξε»  του Παθολογικού Τμήματος και τα πλείστα προβλήματα που η κατάσταση αυτή δημιουργεί. Μια κατάσταση που όχι μόνο υποβαθμίζει το Νοσοκομείο, αλλά και υποβάλλει σε απίστευτη ταλαιπωρία τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με δεδομένη την ανάγκη που δημιουργούν οι συνθήκες εργασίας στη ΔΕΗ για πλήρη κάλυψη σε ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, όχι μόνο ανέλαβε στο παρελθόν πρωτοβουλίες προκειμένου να λυθούν κάποια προβλήματα, αλλά και συμμετείχε σε κάθε δράση που πραγματοποιήθηκε για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: