DEH

DEH

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καθησυχάζει για τις αντιδράσεις σχετικά με την υπογραφή της ΣΣΕ

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ σχετικά με την υπογραφή της ΣΣΕ και την ανησυχία που υπάρχει στο προσωπικό ξεκαθαρίζουμε τα εξής:
1. Καμιά απολύτως ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει σε κανέναν μας σχετικά με το ενδεχόμενο να πέσουμε στην μετενέργεια επειδή λήγει η σύμβαση μας και κατ’ επέκταση να έχουμε νέες μειώσεις των μισθών μας. Ο λόγος είναι ότι η ισχύς της σύμβασης μας δεν λήγει τώρα, αλλά στις 12 Φλεβάρη του 2013.
2. Παρά το γεγονός του ότι η σύμβαση μας λήγει, στις 12 Φλεβάρη του 2013 και αυτό όντως μας δίνει μια μεγάλη ανάσα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δουλεύοντας νύχτα μέρα επί ολόκληρες εβδομάδες επιδιώκει από τώρα χωρίς να αφήσει να χαθεί ούτε μέρα να υπογράψει νέα ΕΣΣΕ. Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας βρίσκονται στην κορύφωση τους.
3. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που στο Δ.Σ. της εκπροσωπούνται όλοι οι εργαζόμενοι, όλου του ομίλου της επιχείρησης και από όλους τους κλάδους, ρητά και κατηγορηματικά δηλώνει ότι πρώτη θα διασφαλίσει ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους της πρώτης γραμμής της κάθε κατηγορίας, της κάθε ειδικότητας. Όσο υπάρχει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κανείς δεν μπορεί να αδικήσει κανένα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: