DEH

DEH

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης για τη χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της με τη Γραμματεία Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς και με τους Τομεάρχες Συνδικαλισμού


Το Σάββατο 26 Μαΐου, από το βήμα της συνδιάσκεψης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σε ιδιαίτερα θερμό και αισιόδοξο κλίμα, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κήρυξε και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.   Στο πλαίσιο της νέας προεκλογικής περιόδου υπενθυμίζουμε το γραφείο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης θα λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Κατόπιν  συσκέψεως  του Συντονιστικού Οργάνου και κατόπιν του ορισμού τομέων ευθύνης για τους εκτός ΝΟ.Δ.Ε εκλεγμένους φίλους αλλά και για τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, θα πραγματοποιούνται
συσκέψεις και συναντήσεις με κομματικά στελέχη, παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε, για την καλύτερη οργάνωση και διάχυση των θέσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην κοινωνία .
Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε, με τη Γραμματεία Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς και με τους Τομεάρχες Συνδικαλισμού,  διεξήχθη  ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος. Για μία ακόμα φορά κατέστη σαφής και ξεκάθαρος ο διακριτός ρόλος, όπως πάντα, της παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ως προς τους συνδικαλιστικούς της φορείς, σε αντίθεση με τα κόμματα της αριστεράς που επένδυαν και επενδύουν στον κομματικό συνδικαλισμό κατά τρόπο που μόνο σε αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να οδηγήσουν.
Από την πλευρά της  η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  τόνισε μεταξύ άλλων πώς μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τις ΔΕΚΟ στο ΖΑΠΠΕΙΟ 3 για μη κερδοφόρες επιχειρήσεις, άφησε περιθώρια για συζήτηση με τους εργαζόμενους και την κοινωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στις επιχειρήσεις ως προς τη βιωσιμότητά τους και φυσικά τους εργαζομένους.  Περαιτέρω, για μία ακόμα φορά,  κάλεσε τους εργαζομένους της ΔΕΗ σε συστράτευση και κοινό/αδιαίρετο αγώνα καθώς το διακύβευμα  αυτών τωνεκλογών είναι ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας και παραμονή μας στο Ευρώ.
Η Νέα Δημοκρατία λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου από την επόμενη μέρα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι καθόλα αισιόδοξη πως στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία θα κυριαρχήσει η σημαντικότητα και η
αναγκαιότητα για την  επιλογή που θα κρίνει το μέλλον του τόπου και κάθε πολίτης θα είναι έτοιμος για να δώσει την πιο κρίσιμη εντολή: Να κυβερνηθεί η χώρα από την επόμενη μέρα.
ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: