DEH

DEH

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σύλληψη 33χρονου ημεδαπού για κλοπή χαλκού από την ΔΕΗ, αναζητείται ο 44χρονος ημεδαπός συνεργός του


Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17-05-2012) στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, με τη συνδρομή – συνεργασία των υπευθύνων ασφαλείας του Λ.Κ.Δ.Μ, ένας 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή χαλκού και αναζητείται ο 44χρονος ημεδαπός συνεργός του.
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία των υπευθύνων ασφαλείας του Λ.Κ.Δ.Μ ότι τον τελευταίο χρόνο, άγνωστοι δράστες αφαιρούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλες ποσότητες καλωδίων από το χώρο που εναποτίθενται αυτά εντός του Λ.Κ.Δ.Μ., συνολικής αξίας κατά εκτίμηση αυτών, άνω των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) Ευρώ, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκαν δυο άτομα, τα οποία είχαν κόψει δεκατρία (13) τετράμετρα κομμένα τεμάχια καλωδίων χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κόφτη, μία φαλτσέτα και κολλητικές ταινίες και είχαν αφαιρέσει το πλαστικό κέλυφος, προκειμένου εξάγουν το χαλκό.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο 33χρονος, ενώ ο 44χρονος διέφυγε της σύλληψης λόγω του σκότους και του δύσβατου της περιοχής. Σε κοντινό σημείο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο 44χρονος συνεργός του αναζητείται.

Τα σωματεία εργαζομένων ΔΕΗ ΕΝΩΣΗ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους φύλακες του ΛΚΔΜ για την νέα επιτυχία αποτροπής κλοπής υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: