DEH

DEH

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τον χτύπησαν 20.000 volt ενώ προσπαθούσε να συνδέσει το ρεύμα που του έκοψε η ΔΕΗ!


Φωτογραφία για Τον χτύπησαν 20.000 volt ενώ προσπαθούσε να συνδέσει το ρεύμα που του έκοψε η ΔΕΗ!

Στη γειτονιά του Αιγάλεω πάγωσαν όλοι όταν σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι είδαν έναν απελπισμένο κάτοικο που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα πριν από περίπου μια εβδομάδα, να σκαρφαλώνει στην κολόνα και να τον τινάζει το ρεύμα.

Ο 45χρονος ειχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και ζούσε με την κατάκοιτη μάνα του και τον αδελφό του σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Σαλαμίνος και Παπαρηγοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες η οικογένεια τα έβγαζε δύσκολα πέρα με αποτέλεσμα να μην έχει πληρώσει το λογαριασμό του ρεύματος.

Οταν πριν περίπου μια εβδομάδα η ΔΕΗ τους έκοψε την ηλεκτροδότηση τότε άρχισαν και τα προβλήματα. Ο 45χρονος δεν άντεξε άλλο και σήμερα με το μυαλό θολωμένο είπε "πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει". Πήρε ένα γαλλικό κλειδί, σκαρφάλωσε στην κολόνα που είναι και υποσταθμός της ΔΕΗ με σκοπό να επανασυνδέσει το ρεύμα.

Μόλις ο 45χρονος χτυπήθηκε από το ρεύμα, το παντελόνι του πήρε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και πυροσβεστική ενώ το ασθενοφόρο που έσπευσε μετέφερε τον άνδρα σε κακή κατάσταση αλλά ζωντανό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.

Εκεί ο 45χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: