DEH

DEH

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΤΩΜΑΔΑΚΗ

Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε το Συνδικαλιστικό Κίνημα μαζί με τον κόσμο της εργασίας προσπαθεί να διασώσει ότι απέμεινε από την μνημονιακή λαίλαπα που συνεχίζει να εφαρμόζει η Κυβέρνηση Παπαδήμου. Οι άδικες μειώσεις μισθών, ο διαμελισμός της Επιχείρησης με τις θυγατρικές, το πιθανό ξεπούλημα Μονάδων, η διάλυση του Ασφαλιστικού, οι περικοπές των συντάξεων είναι το πικρό αποτέλεσμα της σοσιαλιστικής κυβερνητικής πολιτικής.

Δυστυχώς έχουμε μια ανίκανη εξουσία που ομολογεί την αποτυχία της παίζοντας ακόμη το παιχνίδι των φτηνών εντυπώσεων εις βάρος των εργαζομένων και στην πλάτη των Ελλήνων, στην πράσινη τσόχα που έστρωσαν εδώ και δυόμισι χρόνια φτωχοποιώντας την κοινωνία οδηγώντας μέχρι και στην αυτοκτονία.

Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ σταθερή σε αξίες και σε αρχές και κυρίως στις συνδικαλιστικές θέσεις που πρεσβεύει παλεύει ώστε τα προβλήματα των εργαζόμενων να περιοριστούν και η ΔΕΗ να διατηρήσει το κοινωνικό της ρόλο.

Πιστεύουμε στον ριζοσπαστικό κοινωνικό φιλελευθερισμό αλλά και στην συνύπαρξη και ισότιμη συνεργασία όλων των κοινωνικών ομάδων, στην προοπτική της προόδου και της ανάπτυξης του κοινωνικού συνόλου.

Το σχέδιο τεμαχισμού και πώλησης της ΔΕΗ εξηγεί και όλη τη συντονισμένη επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοί της, προκειμένου να αποδυναμωθεί η συνδικαλιστική παρέμβαση.

Όσο και αν μας πολεμούν εμείς θα αντιστεκόμαστε για να μην περάσουν άλλα άδικα και αντεργατικά μέτρα. Χωρίς υπερφίαλες ιδεοληψίες, χωρίς επικοινωνιακά τρικ και χωρίς υποκρισία προσπαθούμε να περισώσουμε τα κεκτημένα δεκαετιών.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στελέχη της παράταξης που με ανέδειξαν στη θέση του Γραμματέα της ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Θα είμαστε παρών με καθαρή φωνή, μάχιμοι και πάντα αγωνιστικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: