DEH

DEH

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Σωματείο ΔΕΗ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ - Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου στηρίζουν και συμμετέχουν στην κατάληψη του ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΟΥ

Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί στις πύλες των μονάδων για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν ξεπουλάμε την περιουσία του λαού μας.
Το σωματείο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ενεργειακών δήμων και συμμετέχει ενεργά στην κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 15:00 μ.μ.
Έχουμε κατά καιρούς εκφράσει την αντίθεσή μας για την πώληση των συγκεκριμένων μονάδων του Νομού μας και το έχουμε πράξει εμπράκτως με διάφορες δράσεις, προσπαθώντας να αφυπνίσουμε τους φορείς μας και την τοπική κοινωνία.
Η κίνηση αυτή είναι ένα θετικό βήμα και εμείς την επικροτούμε.
Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί στις πύλες των μονάδων για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν ξεπουλάμε την περιουσία του λαού μας.
 

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στηρίζει την κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου –Φιλώτα

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, συμμετέχει στην κατάληψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 και ώρα 15:00 στον ΑΗΣ Αμυνταίου. Στηρίζουμε την πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι ενεργειακοί δήμοι και αφορά την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες.

Η απόφαση αυτή  της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού είναι πέρα για πέρα άδικη όχι μόνο για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ αλλά και για την τοπική κοινωνία. Η άτυπη συμφωνία που υπήρχε εδώ και χρόνια για τη λειτουργία των μονάδων με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, προσβάλετε μονομερώς από την κυβέρνηση.
Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους του νομού να παραβρεθούν στην πύλη του ΑΗΣ Αμυνταίου, για να καταγγείλουμε την άδικη και άνιση μεταχείριση που υφίσταται ο νομός μας στα ενεργειακά ζητήματα και την πώληση των μονάδων του ΑΗΣ Αμυνταίου και του ΑΗΣ Μελίτης.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου για συμμετοχή στην κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα

Κάλεσμα προς τους εμπόρους, βιοτέχνες και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου για συμμετοχή στην κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, αύριο Τετάρτη, 18 Απριλίου στις 15:00.
Στην ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου αναφέρεται ότι «όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί έτσι μόνο θα διεκδικήσουμε δυναμικά».Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, κ. Βασίλη Μπούτση, «όλοι μαζί διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, αλλά και του μεγαλύτερου φορέα στήριξης της τοπικής αγοράς της περιοχής. Το ξεπούλημα των μονάδων είναι υπόθεση όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: