DEH

DEH

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ερωτήματα για το κτίριο που μετακόμισε το ασφαλιστικού κοζάνης



Αντί ο Εισαγγελέας και ο κ. Ρακιτζής να ασχολούνται με την ΓΕΝΟΠ, μήπως να έβρισκαν και λίγο χρόνο, να ασχοληθούν και με το νέο κτίριο στο οποίο μετακόμισε το ασφαλιστικό των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Κοζάνη;
Μήπως κάπιος δημοσιογράφος, ρεπόρτερ να βρεί τον χρόνο και να ΄΄ψάξει΄΄ λίγο  το θέμα; 
Μιλάμε για ένα κτίριο άκρως ακατάλληλο: φεγγίτες οροφής που δεν ανοίγουν, γραφεία κατασκευασμένα με γυψοσανίδα ανοιχτά από πάνω ώστε ο αερισμός μεταξύ τους γίνετε από τα παράθυρα του διαδρόμου, καθώς και κάθε πρόβλημα, προσωπική περιπέτεια και μυστικό του κάθε ασφαλισμένου, στον οποιονδήποτε .
Μιλάμε για την  απόλυτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και των εργαζόμενων, αφού αναγκάζονται να αλλάζουν εισόδους, από άλλη είσοδο είναι τα ιατρεία και από άλλη οι διοικητικές υπηρησίες και να κυκλοφορούν με χάρτη στους διαδρόμους που θυμίζουν λαβύρινθους .  
Τα ερωτήματα μας.  
Για ποιο λόγο έφυγε από το προηγούμενο κτίριο και πήγε στο νέο, με δεδομένο ότι το ενοίκιο στο προηγούμενο κτίριο ήταν κατά 80 ευρώ φθηνότερο αυτό ακούγετε)
Ήταν ή δεν ήταν φθηνότερο το ενοίκιο στο προηγούμενο κτίριο;

Ποιοι και τι μεσολάβησε και επιλέχθηκε το εν λόγο κτίριο;
Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε;
Το ενοίκιο ήταν φθηνότερο στο νέο ή στο παλαιό;
Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ του Σπάρτακου που τριγυρνάν καθημερινά στα γραφεία προϊσταμένων εκεί, ψάχνουν κάτι σε σχέση με τα ερωτήματα τα οποία βάλαμε ή … !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: