DEH

DEH

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Oλοκληρώθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών / ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μάρτη 2012 στο αμφιθέατρο της ΣΤΕΠΟ / ΔΕΗ.

Εισηγητής των θεμάτων ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης συν. Βαρσάμης Κώστας ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Πτυχιούχων Μηχανικών και τον ρόλο τους στην Επιχείρηση αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα που αφορούν την περιοχή μας και έχουν να κάνουν με την ανταπόδοση της ΔΕΗ αλλά και της πολιτείας στην περιοχή, την κατασκευή της 5ης Μονάδας της Πτολεμαϊδας, και τις μετεγκατστάσεις των οικισμών.

Επίσης την Γενική Συνέλευση απασχόλησαν τόσο ειδικά θέματα των Πτυχιούχων Μηχανικών αλλά και γενικότερα θέματα όπως η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και της Διοίκησης της ΔΕΗ, το Νέο Οργανόγραμμα της ΔΕΗ και η δημιουργία Κλάδου Υποστήριξης Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και ο Διαχωρισμός της ΔΕΗ και οι πωλήσεις Ατμοηλεκτρικών και Υδροηλεκτρικών μονάδων τις οποίες σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Στην συζήτηση που ακολούθησε οι συνάδελφοι Πτυχιούχοι Μηχανικοί μέλη του Συλλόγου μας κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα παραπάνω θέματα.

Ομόφωνη ήταν η απόφαση και η δέσμευση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη των οργάνων της επόμενης τριετίας οι οποίες θα γίνουν την Πέμπτη 5 Απρίλη 2012.
Όλοι μαζί μπορούμε
Δεν είναι εποχές για αδράνεια.
Είναι εποχές συμμετοχής όλων μας.
Όχι στα πισωγυρίσματα.
Στις 5 Απριλίου 2012 συμμετέχουμε και ψηφίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: