DEH

DEH

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

« Η ΕΝΩΣΗ » ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Σωματείου Η «ΕΝΩΣΗ», στην κοινή σύσκεψη όλων των φορέων των Νομών Κοζάνης και Φλώρινας που έγινε στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Κοζάνη, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012.

Μέσα από έναν γόνιμο – παραγωγικό και ουσιαστικό διάλογο, αποφασίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες, η ανάγκη ενός κοινού ενιαίου λόγου για ένα:

ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ και όχι σε αποσπασματικές, μονομερείς αποφάσεις, εκφράσεις και δράσεις.

Αποφασίστηκε από κοινού:

- ΔΕΗ Δημόσια με το 51% στο κράτος.

- Καμία πώληση λιγνιτικών μονάδων – υδροηλεκτρικά .

- Να παραμείνει ο λιγνίτης εθνικό καύσιμο, γιατί μας δίνει την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού καυσίμου, παράγει φθηνή KWh με χαμηλή τιμή για τους καταναλωτές, αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη στην χώρα αλλά στην περιοχή.

- Άμεσα προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού από την περιοχή.

- Άμεση Κατασκευή της νέας μονάδας Πτολεμαΐδα V.

- Προκήρυξη της Μελίτης II.

- Επιβάλλεται η άμεση δημιουργία ενός μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού για την ΔΕΗ και ένταξη σε αυτόν την κατασκευή του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ VI.

Η «ΕΝΩΣΗ» θα συνεχίσει την προσπάθεια της για υλοποίηση όλων αυτών που συναποφασίσαμε για την ύπαρξη της ΔΕΗ στην περιοχή που θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή Η/Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κ.      ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: