DEH

DEH

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο που προβλέπει την πώληση της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένων και υδροηλεκτρικών, λέει ΟΧΙ στην πώληση αυτών.

Σύμφωνα με ηχητικό και ρεπορτάζ του VETO fm  ο βουλευτής  Ν.Δ  Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και για ένα βράδυ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ξανακάνοντας μια περίτεχνη πιρουέτα με διπλή κολοτούμπα, στηρίζει το ΝΑΙ στο μνημόνιο γιατί θα ΠΤΩΧΕΥΑΜΕ και δεν θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις (τους ίδιους ακριβός λόγους που έβαζε ο Παπανδρέου στο 1ο μνημόνιο το καταψήφισε) , μέμφεται τους συναδέλφους του, που είτε είχαν δηλώσει την αντίθεση τους στο νέο μνημόνιο και την υποστήριξαν έως το τέλος ή η φωνή του λαού και η  συνείδηση τους, τους επέβαλε να πουν το μεγάλο ΟΧΙ το οποίο παρεμπιπτόντως κατά ένα τρόπο είχε ανακοινώσει και ο κ. Παπαδόπουλος και έπαιρνε δεκάδες συγχαρητήρια στην προσωπική του σελίδα στο facebook.     

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την πώληση των φραγμάτων δηλώνει πως δεν είναι ΤΩΡΑ η ουσία αυτή και πως όλα αυτά θα μπουν στην βουλή ξανά για συζήτηση και ψηφοφορία σε διακανονιστικό πρόγραμμα και διαβεβαιώνει ότι δεν μιλάει για πώληση, αλλά για διαχείριση φραγμάτων.
Αξίζει να ακούσετε την συνέντευξη εδώ και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8339:-veto-l-r-audio&catid=39:hxitika&Itemid=64
Ο κ. Παπαδόπουλος καλά τα λέει δικαίωμα του,
τα συνδικαλιστικά στελέχη του Αν/πρόεδροι και Αν/γραμματείς που πρωταγωνιστούν σε ΓΕΝΟΠ, Γραμματέας, πρώην συνεργάτης του γραφείου του και νυν μέλος του Δ.Σ. του Σπάρτακου, Αντιπρόεδρος  και λοιποί της  Ένωσης τι έχουν να πουν; Συμφωνούν;

Το μνημόνιο δεν μιλάει για πώληση φραγμάτων τελικά;

Η πώληση της ΔΕΗ είναι υπόθεση Ελληνικής Κυβέρνησης ή επιταγή Τρόικας και Ε.Ε. ;

Δίκαιος ΔΕΗΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου......