DEH

DEH

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρο Περιφ/κου Συμβουλίου                                                                                 κ. Παναγιώτη Πλακεντά Αριθ. Πρωτ.: 4491
Θέμα : Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στη ΔΕΗ
Κύριε Πρόεδρε
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ήτοι :
► Την εκδίκαση της προσφυγής της ΔΕΗ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά των αποφάσεων του Μάρτη του 2008 και του Αυγούστου του 2009 για τους λιγνίτες.
Το έγγραφο της Κομισιόν που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει οι διαγωνισμοί για την πώληση των μονάδων να έχουν ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα ενός έτους από την οριστική απόφαση της Επιτροπής, ενώ η υπογραφή των συμβάσεων και η μεταβίβαση να έχει συντελεστεί μέσα στους προσεχείς 15 μήνες, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2013, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κρίνει απαραίτητο να συγκληθεί εκτάκτως σε συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στην παρούσα φάση, το Σωματείο εκτιμά ότι όλα όσα έχουν συντελεστεί και όσα έχουν προαναγγελθεί, θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να συζητηθούν περισσότερο διεξοδικά και να ληφθούν αποφάσεις.Αντιλαμβανόμαστε όλοι, για μια ακόμα φορά, ότι τα όσα διακυβεύονται είναι υψίστης σημασίας και δεν νοείται να υπάρξει ολιγωρία από κανέναν.
Σε κάθε περίπτωση, ειδικά ετούτη τη στιγμή σε επίπεδο Περιφέρειας, θα πρέπει να βάλουμε δυναμικά μπροστά το ζήτημα της ΔΕΗ. Ένα ζήτημα κυρίαρχο και με πολλαπλές προεκτάσεις στους εργαζόμενους, την επιχείρηση και την ίδια την προοπτική του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου.
Αναμένουμε άμεσα την σχετική απάντησή σας.
Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αδαμίδης         Αθανάσιος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: