DEH

DEH

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έκραξαν την Μπιρμπίλη στο Παρίσι


Προσθήκη λεζάντας
Το γιατί την έκραξαν μου είναι αδιάφορο. Ένα άτομο που εμφανίστηκε στον θίασο επειδή ήταν "πράσινη". Εν γνώσει της, ή εν αγνοία της, υπάλληλος της Ζήμενς, της Vestas, του Γερμανικού Υπουργείου ...Εξαγωγών, και κάθε κρατικοδίαιτου λαμόγιου που προωθούσε και προωθεί την Πράσινη Απάτη, με "Εθνική" προτεραιότητα να σώσει τον Πλανήτη!

Τον νόμο Μπιρμπίλη για τις ΑΠΕ τον είχαν έτοιμο από πριν την Μπιρμπίλη, τον ψήφισαν διακομματικά, και αυτό δεν το κάνει μικρότερη απάτη, τον κάνει διακομματική απάτη. Ούτε τέλειωσε ο νόμος Μπιρμπίλη επειδή έφυγε η Μπιρμπίλη. Η EDF, η Iberdrola, η Ζήμενς και όλα τα πράσινα τρωκτικά είναι εδώ. Το μόνο που τους λείπει είναι η αρχική ρευστότητα (ευτυχώς για εμάς, αυτοί έχουν μάθει κέρδος σε μετρητά πριν την επένδυση, αλλά οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι εδώ, απ' ευθείας, και επί το έργω). Και ο Ζερβός είναι εδώ. Και ο Τσιπουρίδης. Και ο ΡΑΕ. Και η WWF. Και η "απελευθέρωση" της ΔΕΗ. Σπείρα σε βάρος φτωχών ανθρώπων, αλλά μας σώζει από το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου! Ούτε με καλύπτει η δήλωση της ΝΔ περί "φτηνών ΑΠΕ". Οι φτηνές ΑΠΕ είναι σαν το στεγνό νερό, ή την ήσυχη φασαρία. Οξύμωρον.
Η απάτη του 21ου αιώνα... Και δεν έχει τελειώσει, απλά ζορίζεται λόγω τραπεζικής κρίσης. Στην γειτονιά μου κόβουν δέντρα γιατί κρυώνουν, όρνια.
 Να τους ακριβύνετε το ρεύμα να βάλουν heat pumps. Ή γερμανικά πέλετς. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...
Aπό:  http://archaeopteryxgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: