DEH

DEH

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση του Γιάννη Καραβασίλη στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

"Θέλουν να σπιλώσουν πολιτικούς συνδικαλιστικούς αντιπάλους που είναι εμπόδιο στο έργο για τη συλλογή ψήφων για να φανούν αυτοί πιο αγωνιστικοί΄΄
Αγαπητοί Συνάδελφοι-σσες
ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ δεν θα βρουν τοποθέτησή μου, που να αποδέχεται την αντιλαϊκή και βάρβαρη πολιτική των περικοπών και μειώσεων στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ Α.Ε. αλλά και των άλλων εργαζόμενων.
Ξεκάθαρα τοποθετήθηκα κατά των περικοπών και μειώσεων στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε. της 10ης Νοεμβρίου 2011, όπου ήρθε ως ανακοίνωση-ενημέρωση από την ιεραρχία το συγκεκριμένο θέμα:

Με καθαρό τρόπο δηλώνω την ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΥ στο Δελτίο Τύπου με αρ. 36/13.11.2011 που έχω εκδώσει μετά τη συνεδρίαση , τακτική που ακολουθώ από την πρώτη μέρα παρουσίας μου στη διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε., για να γνωρίζουν με διαφάνεια οι εργαζόμενοι τι ΨΗΦΙΖΩ και τι ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ. Χιλιάδες εργαζόμενοι ενημερώνονται για τις αποφάσεις του Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε. μεταξύ αυτών και το ΠΑΜΕ.

Με πολύ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΡΟΠΟ έκανα γνωστή τη θέση μου και στη Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων, μεταξύ αυτών και στελέχη του ΠΑΜΕ. Η ομιλία μου άλλωστε είναι στη δυκτιακή σελίδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που διαψεύδει τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ του ΠΑΜΕ. Έκανα ανάλυση ποιες είναι οι προθέσεις , τα σενάρια της Διοίκησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όταν μοιράζεις ΦΤΩΧΕΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ στους εργαζόμενους. Η αλήθεια είναι πως με τον αγώνα των στελεχών της ΠΑΣΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των Σωματείων κατορθώσαμε στη ΔΕΗ Α.Ε. οι μειώσεις στους μισθούς μας να είναι πολύ μικρότερης έκτασης από αυτές που ισχύουν στο Δημόσιο με ανώτερο πλαφόν τα 1.900 . Αυτό ίσως δεν άρεσε στο ΠΑΜΕ.

Αυτό πάμε να διαχειριστούμε ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΗ Α.Ε. για να υπάρξει δικαιοσύνη, για να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Αυτή η προσπάθεια ΕΝΟΧΛΕΙ το ΠΑΜΕ, δικαίωμά του. Ο Νόμος 4024/2011 το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις μειώσεις πέρασε στη Βουλή και είναι Νόμος του Κράτους. Εμείς, στην εφαρμογή του θέλουμε να έχουμε ΛΟΓΟ, ΘΕΣΗ και ΑΠΟΨΗ, για να μην αποφασίσουν άλλοι για εμάς.

Αγαπητοί συνάδελφοι-σσες

Με τιμήσατε πάρα πολλές φορές και σας ευχαριστώ. Δεν πρόκειται ποτέ να σας διαψεύσω. Σε εσάς ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για τις θέσεις και τις απόψεις μου που διαχρονικά τώρα είναι γνωστές.


Συναδελφικά
Γιάννης Καραβασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: