DEH

DEH

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Για χρηματισμό συνελήφθη υπάλληλος εταιρείας που συνεργάζεται με την ΔΕΗ

Στα πράσα πιάστηκε να χρηματίζεται υπάλληλος εταιρείας στη Χίο που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ και διακόπτει
Για χρηματισμό συνελήφθη υπάλληλος εταιρείας ρεύματος
την ηλεκτροδότηση σε περιπτώσεις μη εξόφλησης λογαριασμών.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε πολίτης, ο υπάλληλος τον πλησίασε επειδή του είχε κοπεί το ρεύμα του. Εκείνος είχε συγκεντρώσει 1.000 ευρώ για να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να επανασυνδέσει την ηλεκτροδότηση, αλλά ο υπάλληλος του πρότεινε να δώσει στον ίδιο 500 ευρώ για να του κάνει την επανασύνδεση παρανόμως.

Ο καταναλωτής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προσημείωσαν χαρτονομίσματα αξίας 500 ευρώ, τα οποία ο καταγγέλλων έδωσε στον υπάλληλο της εταιρείας, που συνέδεσε ξανά το ρεύμα.

Αμέσως συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν επάνω του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής ρεύματος.

Απ' τη πλευρά του, ο κατηγορούμενος, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι συνέδεσε το ρεύμα παράνομα για λίγες ώρες, για ανθρωπιστικούς λόγους, και ότι πήρε τα χρήματα για να τα καταθέσει στη ΔΕΗ την επομένη, τακτική που όπως υποστήριξε ακολουθείται σε πολλές περιπτώσεις, όταν έχουν κλείσει τα ταμεία της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: