DEH

DEH

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στην δικαιοσύνη προσφεύγουν όπως μάθαμε τις επόμενες μέρες συνάδελφοι μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ, καθώς όσοι πήγαν να πάρουν τις Δωροεπιταγές των 70 ευρώ, θα έπρεπε πρώτα να υπογράψουν νέα αίτηση μέλους και μετά να την πάρουν. Η παραπάνω δωροεπιταγή είναι ανταποδοτική και αφορά, απόφαση Γ.Σ. του συνεταιρισμού  που θα παρακρατούσε 6 ευρώ από κάθε μέλος για να γίνουν επενδύσεις και 12 μήνες μετά αυτά θα επιστρέφονταν στα μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αγωγή κάνουν λόγο για καταστρατήγηση της απόφασης της Γ.Σ. , για εξαπάτηση των μελών από το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.Π-ΔΕΗ, ισχυριζόμενοι πως εάν με την μη υπογραφή της νέας αίτησης μέλους δεν υφίστανται ως μέλη και δεν μπορούν να εξαργυρώσουν την δωροεπιταγή; Πως τους παρακρατούσαν το ποσό των 6 ευρώ;
Θα ζητούν επίσης να σταματήσει κάθε επένδυση (που αφορά το ποσό των 6 ευρώ) που έχει ξεκινήσει ο συνεταιρισμός μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη, την δέσμευση όλων των λογαριασμών και των έλεγχο των ‘’πόθεν έσχες’’ των μελών του Δ.Σ. του Π.ΣΥ.Π –ΔΕΗ.
Έν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, καθώς ο συνεταιρισμός διοικείτε από συνδικαλιστές…        

Δεν υπάρχουν σχόλια: