DEH

DEH

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ -ΔΕΗ


Στημένο για άλλη μια φορά το παιχνίδι Ζερβού και Φωτόπουλου όπου ένας καλύπτει τον άλλο με όσα φοβερά και τρομερά γίνονται στην Επιχείρηση. Χαράτσια, εφεδρείες, ξεπουλήματα Μονάδων, ενιαίο μισθολόγιο, μισθολογικές περικοπές, διάλυση  ασφαλιστικού και ο Φωτόπουλος μαζί με την γλάστρα που λέγεται Κατσαρός και ΔΑΚΕ -ΔΕΗ κοροιδεύουν εργαζομενους και καταναλωτές!
Το δίδυμο Μπαράτση -Τριαναταφύλλη  συνεχίζει ανενόχλητο να κάνει μια χαρά τις business
(υδροηλεκτρικά , ΑΠΕ, Ορυχεία) και τα χατίρια της οικογένειας  Παπανδρέου και τα σκάνδαλα να μην αναφέρονται πουθενά από τους συνδικαλισταράδες μας.
Στο κόλπο είναι πλέον και η ΠΑΣΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που κάνουν αβάντα στον Παπακωνσταντίνου και του επιτρέπουν να μιλά για πλεονάζον και ξεπούλημα Μονάδων ενώ αν τα έλεγε άλλες εποχές θα είχε ανατιναχθεί όλος νομός Κοζάνης.
Αλλά τι περιμένεις από τα γιουσουφάκια της Διαμαντοπούλου και του Χρυσοχοιδη και τον ξεπερασμένο μαρξιστή Φωτόπουλο που από την μία επαναστατούν και την άλλη μέρα παρασκηνιακά ξεπουλάνε τους εργαζόμενους και τους οδηγούν στην απόλυση.
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ για πόσο ακόμα θα δουλέυετε τον κόσμο....
Αναρτήθηκε από deicontra.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος βγάζει τον Φωτόπουλο αν όχι οι ίδιοι ΔΕΗτζίδες, ο άνθρωπος βουλευτής θέλει να γίνει βοηθήστε τον. Τέτοια φρούτα αγωνιστές φέραν την ΔΕΗ σε αυτό το χάλι και σήμερα είναι και αγωνιστές. Όλοι αυτοί έχουν ένα σύνθημα ΄'Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Πιπεργιάς' για το βουλευτιλίκη εννοείται.

Υπογραφή
Ο 33451
Για να μην νομίζουν ότι τους φοβόμαστε.