DEH

DEH

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το ΔΣ ΔΕΗ που έγινε στην Πτολεμαϊδα


Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε στο οποίο παραβρέθηκε και ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου , επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ,ότι προχωρούν, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, πιο άμεσα και αποφασιστικά στο ξεπούλημα της ΔΕΗ Α.Ε εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Οι συνέπειες του ξεπουλήματος θα μετατρέψουν σε κόλαση της ζωή της εργατικής λαϊκής οικογένειας , θα επιδεινωθούν οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, θα φορτωθούν νέα βάρη τα λαϊκά νοικοκυριά με την αύξηση της τιμής του ρεύματος, θα προωθηθεί το περεταίρω ξεκλήρισμα των αγροτών, θα αυξηθεί ραγδαία η ανεργία , θα γίνει αλόγιστη η καταστροφή του περιβάλλοντος . Αρνητικές συνέπειες θα έχει και για τις μετεγκαταστάσεις των οικισμών που πλήττονται.
Το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά , θα παρουσιάσει στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής , την πρόταση του για τα ζητήματα της ενέργειας , την μόνη πρόταση που είναι προς όφελος τους και έχει γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, σε ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: