DEH

DEH

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ: ΞΕΝΟΣ ΗΡΘΑ…. ΞΕΝΟΣ ΦΕΥΓΩ!!!

ΞΕΝΟΣ ΗΡΘΑ…. ΞΕΝΟΣ ΦΕΥΓΩ!!!
Ο ………   συντοπίτης μας υπουργός επιθύμησε την περιοχή του, που τον έκανε βο- λευτή και έγινε γνωστός ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

Δεν ήρθε όμως μόνος, είχε και τους προστάτες του.

- Ήρθε να μας πει από εδώ, από το μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας ότι θα ξεπουλήσω την περιοχή, αρχίζοντας από την περιοχή της Φλώρινας, πουλώντας τον ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  και τα Ορυχεία και έπεται  συνέχεια.

- Ήρθε στην περιοχή που τον ανέδειξε να μας πει ότι η ΔΕΗ πρέπει να μάθει να
δουλεύει με άλλο τρόπο, χωρίς να γνωρίζει τι θα πει Ορυχείο και τι συνθήκες επικρατούν εκεί μέσα για να απολαμβάνει και ο ίδιος τον δροσερό αέρα του air condition στο γραφείο του.

- Ήρθε να μας πει ότι εφαρμόζει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία η οποία χαρίζει εκατομμύρια ευρώ σε ιδιωτική εταιρία  παραγωγής Η/Ε αλλά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους λεφτά  δεν υπάρχουν.   

- Ήρθε να πει ότι η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική  κατάσταση, ξεχνώντας ότι όταν ήταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που οδήγησαν αυτή τη χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Και τώρα ήρθε ως υπουργός ΥΠΕΚΑ να μας πει τι;

Ότι θέλει να κλείσει το κεφάλαιο που λέγεται ΔΕΗ και να βάλει ταφόπλακα στην περιοχή του; Μήπως έχει ξεχάσει τη καταγωγή του;

 Όμως ο ίδιος είναι εδώ και δύο χρόνια κορυφαίος υπουργός, αλλά δεν μας είπε ότι γνώριζε την κατάσταση και έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό, για να πάρει την καρέκλα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ μοιράζοντας αυξήσεις σε μισθούς και επιδόματα.

Με λίγα λόγια συνάδελφοι, ήρθε στην περιοχή που τον ανέδειξε να  μας πει ότι θα τα ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑ.

Η ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ μαζί με όλους τους εργαζόμενους έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                     ΔΑΚΕ ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: