DEH

DEH

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Κοζάνη τελικά και στην ημερίδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ο Παπακωνσταντίνου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα συμμετάσχει τελικά ο Υπουργός Περ. Εν. Κλ. Αλ. κος Γ. Παπακωνσταντίνου στην Ημερίδα ''Η παραχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης λιγνίτη σε ιδιώτες και οι εξελίξεις στη ΔΕΗ Α.Ε. μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου'' που διοργανώνει το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετά και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον Πρόεδρο του σωματείου και τον νεοκλεγή Γραμματέα (ΔΑΚΕ), ότι θα τον προστατεύσουν και δεν θα αφήσουν τους γνωστούς, άγνωστους να δημιουργήσουν το παραμικρό ενάντια του, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος Γ. Αδαμίδης ο υπουργός δεν έρχεται σε μια κομματική ή πολιτική εκδήλωση και άρα είναι επιβεβλημένο από τα στελέχη και τα μέλη του σωματείου να προστατευθεί ο υπουργός (σύντροφος Γιώργος) .
Νωρίτερα ο υπουργός θα έχει σύσκεψη στην περιφέρεια με τους Δημάρχους της Δ.Μ για το περιβάλλον, την ενέργεια, την ένταξη έργων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα περιβάλλοντος και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας Υ.ΠΕ.Κ.Α.

Εν αναμονή λοιπόν της επισκέψεως και των όσων μπορούν να συμβούν γιατί ποτέ δεν ξέρεις !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..........
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.
ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ <> ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ?