DEH

DEH

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

EΓΩ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;



Αγαπητοί συνάδελφοι,οδεύουμε δυστυχώς στο θλιβερό χρονικό διάστημα των δυο ετών που δεν μας έχει καταβληθεί η εφαπαξ αποζημίωση απο το ΤΑΥΤΕΚΩ.

Τα χρήματα που καταβάλαμε όλοι εμείς τόσα χρόνια με συνέπεια, «φαγώθηκαν» στην πορεία μαζί με τα υπόλοιπα δις. των δημοσίων ταμείων χωρίς να υπάρχει κανένας ένοχος.Χωρίς να έχει επιβληθεί  ούτε ΜΙΑ ποινή!

Ερχονται δε στη συνέχεια και με θράσος οι κυβερνώντες, να μας πουν το «ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος».

Ετσι απλά και ξεδιάντροπα.Χωρίς την υπευθυνότητα και τη συναίσθηση του πολιτικού-υποθάλποντος που...συμπτωματικά συμμετέχει σε ποινικό αδίκημα (υπόθαλψη) που επισύρει ποινή φυλάκισης.

Επειδή το απλό θράσος έχει ξεπεράσει εδω και καιρό τα οριά του,έρχονται σήμερα με το...νέο φορολογικό νομοσχέδιο να ποινικοποιήσουν τους ωφειλέτες των 5000 ευρω,απειλούμενους με φυλάκιση.

Εγω ο απλός πολίτης που πλήρωνα επι 35 ολόκληρα χρόνια στο ασφαλιστικό μου τα ταμείο την εισφορά ανταπόδωσης (εφάπαξ),ποιον πρέπει να βάλω στη φυλακή για  το ποσό της μη αποδιδόμενης ωφειλής που ξεπερνάει κατα πολύ τα 5000 ευρω;

Τον αρμόδιο υπουργό που τον «προστατεύει» ο νόμος περί ευθύνης ή τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ που θα με παραπέμψει πάλι στον υπουργό;

ΑΙΣΧΟΣ

Γιάννης Παπακώστας
Συνταξιούχος ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: