DEH

DEH

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

"Βαράει" διάλυση η ΔΑΚΕ-ΔΕΗ - Ανακωχή στη ΔΑΚΕ -ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα διάλύσης παρουσιάζει ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αφού ούτε ανακοινώσεις δεν βγάζει πλέον για όσα τραγικά συμβαίνουν στην Επιχείρηση και στο Ασφαλιστικό.
Οι δελφίνοι είναι ακόμα σε διακοπές και ετοιμάζονται για το μελλοντικό συνέδριο και ο ανύπαρκτος Γραμματέας , Κώστας Κατσαρός δεν ξέρει πως να χειριστεί τα θέματα.
Φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το μπάχαλο και την ανικανότητα της άλλοτε ισχυρής ΔΑΚΕ έχουν τα πρωτοκλασσάτα στελέχη των τριών μεγάλων δακίτικωνν παρατάξεων ( Καρράς, Μασούρας, Τομαδάκης, Χριστογούλας , Μπουρμάς από την ΕΤΕ, οι Αδάμ , Μάστορας, Καραλευθέρης, Τσακιράκης από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και οι Κολλάτος, Δήμας, Μπούκουρας, Διακουμάκος από τον ΠΑΣΥΠ) όπου έχουν οδηγήσει στην κατρακύλα την παράταξη αλλά έχουν αφήσει τους εργαζόμενους στο έλεος των διευθυντάδων της ΔΕΗ και της κυβερνησης.

Ανακωχή κήρυξαν στη ΔΑΚΕ -ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετά την εκλογή του Θανάση Μάστορα στη θέση του Γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ενώ άλλο θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει επικεφαλής της δακίτικης παράταξης.
Οι κόντρες και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες Λόφτσαλη και Βατάλη ήσαν σκληρές με αποτέλεσμα χαμένος να βγει ο Ι. Τσακιράκης που όμως αναμένεται να επανέλθει δριμύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: