DEH

DEH

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μία ακόμα απόπειρα κλοπής απέτρεψαν οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων ΛΚΔΜ

Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δίδουν μαθήματα επαγγελματισμού, ετοιμότητας, μεθοδικότητας και ευσυνειδησίας.

Οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ, κατάφεραν για πολλοστή φορά να εντοπίσουν, να συλλάβουν και να παραπέμψουν στην αστυνομία άτομα που αποπειράθηκαν να κλέψουν καλώδια χαλκού από το υλικοδρόμιο του ΛΚΔΜ.

Προφανώς οι φιλόδοξοι κλέφτες επαναπαύτηκαν στο γεγονός της απεργίας και φαντάστηκαν ότι θα έκαναν τη «δουλειά» τους χωρίς εμπόδια, λόγω αυτής. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Τα μέλη του υποτομέα φύλαξης των εγκαταστάσεων ΛΚΔΜ, όχι μόνο έκαναν τη δουλειά τους, αλλά κατάφεραν το καλύτερο δυνατό: να συλλάβουν και να παραπέμψουν τους κλέφτες στην αστυνομία.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αναγνωρίζοντας διαχρονικά τον επαγγελματισμό ΟΛΩΝ των ΔΕΗτζήδων σε όλους τους χώρους (Σταθμούς και Ορυχεία) δεν μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίησή του για τον άψογο τρόπο με τον οποίο οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ αντιμετωπίζουν τα δύσκολα και επικίνδυνα, ομολογουμένως, περιστατικά που κατά καιρούς σημειώνονται.

Με αφορμή μια ακόμα απόπειρα κλοπής πολύτιμου υλικού που ανήκει στην Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δράττεται της ευκαιρίας να εκφράσει την εκτίμησή του, ότι για να μπορεί να υπάρχει αποτελεσματικότητα στη λειτουργία των εκάστοτε ομάδων, θα πρέπει καταρχάς να υπάρχει εξειδίκευση και αρτιότητα στην στελέχωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: