DEH

DEH

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κόντρα ΔΑΚΕ - Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΔΕΗ

Σκmitsitakisληρή επίθεση με προσωπικές αιχμές εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, κατά του βουλευτή της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις αναφορές του τελευταίου στη Βουλή, για το περιεχόμενο αφίσας της παράταξης και τις κινητοποιήσεις της ΔΕΗ
Νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε τη
δυσφορία του για το περιεχόμενο της αφίσας, που κυκλοφόρησε η ΔΑΚΕ και στην οποία αναφέρεται: «Δεν πουλάμε, όχι στους κατακτητές, τους κερδοσκόπους, τους τοκογλύφους. Ανατροπή τώρα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε ότι «ευτυχώς τις δικές μας θέσεις δεν τις καθορίζουν οι συνδικαλιστές», ενώ χαρακτήρισε προκλητικό ότι «η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες εν μέσω τουριστικής περιόδου».

«Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας... Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το...πλουσιόπαιδο του μπαμπά», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κιουτσούκης. «Αν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του... ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών», καταλήγει ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: