DEH

DEH

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

"ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΔΕΗ"

ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟΦΡΟΥΡΟΣ


Ενώ ο Φωτόπουλος στέλνει sms, ανεβαίνει σε καμινάδες, απειλεί με απεργίες, βγαίνει μέρα παρά μέρα στα κανάλια, στέλνει επιστολές στον Πρωθυπουργό και έχει συντονίσει τόσο την ΠΑΣΚΕ όσο και την ΓΕΝΟΠ σε ΜΕΓΆΛΗ απεργιακή κινητοποίηση οι δακίτες ασπάλακες κρύβονται, μιζεριάζουν και ασχολούνται με ταξιδάκια. Όχι μόνο έχουν πουλήσει τους εργαζόμενους και τους αγώνες αλλά κρύβονται πίσω από την δυναμική του Φωτόπουλου μπας και σώσουν τα τομάρια τους.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Οι "γαλάζιοι" δελφίνοι αντί να ασχολούνται πως θα οργανώσουν τους συναδέλφους για τις


απεργίες που έρχονται ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ σαν τα ποντίκια και οι εργαζόμενοι σιχτιρίζουν και γελάνε μαζί τους για την αχρηστία που τους διακρίνει.
Ο ένας (Καρράς) με το γνωστό αλαζονικό ύφος θυμήθηκε να γράψει επιστολές μετά από χρόνια και ακόμη τον ψάχνουν οι συνάδελφοι του για να τους ενημερώσει , ο άλλος (Κολλάτος) από τη μία το παίζει "συνδικαλιστής" και από την άλλη δημοτικός σύμβουλος για να μη χάσει την κομματική του πελατεία, και οι υπόλοιποι (Κατσαρός, Καραλευθέρης, Στασινόπουλος) ασχολούνται με τα προσωπικά τους και όχι με τον κόσμο. Για τους υπόλοιπους ισχύουν τα ίδια με μικρή εξαίρεση τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ που κάποιοι από εκεί βαράνε και καμία ντουφεκιά και για την τιμή των όπλων.
ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ" ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΑΝΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΓΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΡΛΑΜΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΔΑΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

πηγή : ΔΕΗ REPORTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: