DEH

DEH

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΑΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ!

Αν η χώρα ¨είναι μερικά δευτερόλεπτα πριν τσακιστεί στα βράχια, το πρόγραμμά μας έχει αποτύχει παταγωδώς και το οικονομικό επιτελείο δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει...¨, μπορεί η πώληση του 17% της ΔΕΗ να σώσει τη χώρα; Αν ναι, τότε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δέχονται να πωληθεί όχι μόνο το 17%, αλλά και το σύνολο των μετοχών του Δημοσίου, δηλαδή το 51%!!!
Αν η πώληση του 17% της ΔΕΗ και η ιδιωτικοποίησή της εκτιμάται ότι θα φέρουν χαμηλότερες τιμές για τους Έλληνες πολίτες, τότε ναι, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ
 συμφωνούν με την πλήρη ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης!!!

Αν το πέρασμα της πλειοψηφίας των μετοχών της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα σημαίνει ότι οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών, οι αγρότες, οι πολύτεκνοι και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες θα απολαμβάνουν το ίδιο χαμηλό ή ακόμα χαμηλότερο τιμολόγιο, τότε ναι, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ συμφωνούν με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!!!

Αν η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εξασφαλίζει στην εκάστοτε κυβέρνηση ένα σοβαρό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, που με την πλειοψηφία του Δημοσίου δεν υπάρχει, τότε ναι να ιδιωτικοποιηθεί η επιχείρηση!!!

Αν η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ σημαίνει για την ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας, τη Δυτ. Μακεδονία, αναπτυξιακή προοπτική, καταπολέμηση της ανεργίας, κατασκευή της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και της 2ης της Μελίτης, προστασία του περιβάλλοντος από τους ιδιώτες και ταυτόχρονη αποκατάσταση εδαφών, τότε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ συμφωνούν να δοθούν όλες οι μετοχές σε ιδιώτες!!!

Αν είναι καλύτερο για τη χώρα ο φυσικός ορυκτός πλούτος της, οι λιγνίτες Δυτ. Μακεδονίας, αξίας τουλάχιστον 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, να περάσουν δωρεάν στα χέρια ιδιωτών τότε ναι συμφωνούμε στην ιδιωτικοποίηση!!!

Αν είναι καλύτερο για το Δημόσιο συμφέρον οι τεράστιες παραλίμνιες και παραποτάμιες περιοχές, καθώς και τα νερά λιμνών και ποταμών να περάσουν δωρεάν στα χέρια των ιδιωτών, τότε ναι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ συμφωνούν με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!!!

Συμπερασματικά, αν ¨η μετοχική σύνθεση της ΔΕΗ δεν ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία¨ και εκτιμάται ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα έχει θετικές επιπτώσεις για την οικονομία της χώρας και το χρέος, αφού θα αφαιρεθούν από τα 350 δις του χρέους περίπου 340 εκατομμύρια ευρώ, αν εκτιμάται ότι οι ιδιώτες μπορούν να ασκήσουν καλύτερη αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική από το κράτος, αν η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εκτιμάται ότι θα φέρει ανάπτυξη στην Δυτική Μακεδονία, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι εργαζόμενοι της Δυτικής Μακεδονίας, καλούν τους βουλευτές Κοζάνης και Φλώρινας να ψηφίσουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!!!

Με την νομοθετική σχεδόν δωρεάν εκχώρηση της ΔΕΗ σε ιδιώτες θα γυρίσουμε στην ¨ωραία εποχή¨ των ιδιωτικών εταιρειών της ΟΥΛΕΝ και της ΠΑΟΥΕΡ που είναι γνωστό ότι συνέβαλαν πολύ περισσότερο από την ΔΕΗ στην ανάπτυξη της χώρας...


ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: