DEH

DEH

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΕΗ: ΩΣ ΕΔΩ….ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ.

Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου παρακολουθούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ Δημοσιογράφων και Εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας για τις οικονομικές σχέσεις ΔΕΗ και Εργαζομένων της. Γεγονός απόλυτα συνδεδεμένο με την περίοδο της μετακύλισης ευθυνών, την υποτιθέμενη ανακάλυψη των ενόχων της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα των επιβεβλημένων
ανακατατάξεων στο χώρο της ηλεκτρενέργειας, οπού πλέον θα υπάρξει συμμετοχή πολλών παιχτών.

Προκειμένου να είναι εύκολος ο δρόμος της εισόδου των νέων παιχτών με “’άρμα” την ανταγωνιστικότητα, καλλιεργείται απ’ την πλειοψηφία των Δημοσιογραφικών Επιτελείων, νοσηρό κλίμα για τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ.

Και τώρα!

Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η αμοιβή μας μέσα από την εργασία μας, η αξιοπρεπής διαβίωση και η εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων μας δεν είναι “παραβατική συμπεριφορά”.

Εδώ και αρκετό διάστημα κατόπιν εντολής της Υπουργού ΠΕΚΑ, ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης εξετάζει τις οικονομικές σχέσεις της Ομοσπονδίας και Επιχείρησης.

Για εμάς το τελευταίο συμβάν περί κλοπής ή όχι φωτοαντίγραφων της συνεργάτιδας του Κου Επιθεωρητή, είναι άνευ ουσίας και σημασίας, αφού τα πρωτότυπα βρίσκονται στα αρχεία της Επιχείρησης.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το νοσηρό κλίμα.

Ο καθένας πλέον να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Καλούμε τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης να ολοκληρώσει άμεσα την εργασία που ανέλαβε, ώστε να αποδοθούν τα “του καίσαρος τω καίσαρι” και να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πραγματικό και όχι πολιτικό χρόνο.

Σε αυτό το πολύ δύσκολο περιβάλλον που υπάρχει στην χώρα, δίνουμε την μάχη μας για το μέλλον μας στο υποδιαμόρφωση τοπίο στην ηλεκτρενέργεια.

Η ΓΕΝΟΠ δεν μπορεί να λειτουργεί κάτω από υπονοούμενα και σκιές με στόχο την ομηρία.

Οι εργαζόμενοι δεν κηδεμονεύονται.

Σε κάθε κρίση ξέρουμε να βάζουμε το χέρι “επί των τύπων των ήλων” και να δημιουργούμε συνθήκες αυτοκάθαρσης ή κάθαρσης όποτε χρειαστεί.
Οι εργαζόμενοι δεν θα πάψουμε ποτέ να διεκδικούμε την ασφάλεια στην εργασία μας και την αξιοπρέπειά μας.
Κύριε Επιθεωρητά τελειώνετε.
Κάθε καθυστέρηση από ’δώ και πέρα μας βάζει σε υποψίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σ.Π.Μ.Τ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: